145. Haftanın Konuğu " ASeL "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
145. Haftanın Konuğu " ASeL " Olmuştur.

7mZL6P.png

Tebrikler Kolay Gelsin

[MENTION=166329]ASeL[/MENTION]

---> 145. Haftanın Konuğu " ASeL "

Hayır li ugurlu olsun cnm gene kap tin yaa haftaya be kapa cam görür sun se :D

:D

Adın :

Yaşın :

Nerelisin :

Ne İş Yaparsın ? :

Neden DüşlerForum :

Forumda Takılmaktan Hoşlandığın Bölüm :

Sinemaya Gider misin ? En Son hangi Filmi sinemada izledin ? Filmi nasıl değerlendiriyorsun Anlatır mısın ? :

Son olarak , Klasikleşti bu soru :D

Hakkımda ki düşüncelerin ? : ..

Şimdilik bu kadar

:D

Adın : Mine gerçek ismim

Yaşın : yaşım bana kalsın :S

Nerelisin : Adana

Ne İş Yaparsın ? : Ev kızıyım

Neden DüşlerForum : güzel bir forum sıcakkanlı herkes cana yakın konuşmasak bile burdaki kişileri seviyorum bir de ne yaparsam yapayım kimse karışmıyor kendi kafama göre takılıyorum :)

Forumda Takılmaktan Hoşlandığın Bölüm : ben genelde aşk ve şiir, tarih ve dini bölümlerini seviyorum

Sinemaya Gider misin ? En Son hangi Filmi sinemada izledin ? Filmi nasıl değerlendiriyorsun Anlatır mısın ? : giderim gitmeyi severim ama bayadan beri gitmiyorum Romantik komediyi seyretmiştim en son olarak aşkı sevgiyi dostluğu kısaca herşey vardı filmde :S

Son olarak , Klasikleşti bu soru :D

Hakkımda ki düşüncelerin ? : ..

Senle pek konuşmadık ama forumda takip ettiğim kadarıyla sıcakkanlı sempatik birisin büyüklenme huyun yok dostcanlısın tanımıyorum ama forumda gördüğüm kadarıyla böylesin

Şimdilik bu kadar

Bu kadar güzel soruların için tşk ederim cnm :423423:

Adın,yaşın[doğum tarihin], burcun nedir?
-
Medeni Haliniz?
-

Esmer mi? - Kumral mı? - Sarışın mısın?
-

Göz rengin nedir?
-

Boyun ve kilon nedir?
-

Kullanıcı adın neden “ asel ” [/COLOR
-

Okul-İş kısaca bahseder misin?
-

Sigara ya da alkol kullanıyor musun?
-

Tuttuğun takım var mı?
-

Hobilerin ve Fobilerin nelerdir?

En büyük takıntın nedir?
-

En büyük hayalin nedir?
-
Çocukken büyüdüğünde ne olmayı hayal ederdin?

Sana sorulduğunda asla cevap vermeyeceğin soru hangisi?
- -

En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir?
-

Nasıl bir kişiliğe sahipsin?
-

Sinir katsayın nedir?Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın?
-

En sevdiğin renk nedir?
-

Hangi tür müzikten hoşlanırsın? - Kimleri dinlersin?

En sevdiğin şarkı hangisi?Neden?
-
Sevdiğin ya da ilgilendiğin bir sanat dalı var mı?

Benzetildiğin biri var mı?
-

Normal bir günün nasıl geçiyor?

Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun?
-
Keşke kelimesi sana ne ifade eder?

Kolay bağışlar mısın? -Kin tutar mısın?
-

Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
-

Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir?

Evde yokluğunu hissettiğin şeyler neler?
- -

Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
- -

Hayatta ne olmasa her şey daha güzel olurdu?
-

Bir canlı ne için intihar eder,özellikle de insan?

Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın?
Aşk: -
Sevgi: -
Hayat: -
Dostluk: -
Para: -
Ölüm: -
İş: -

Seni anlatan bir şiir istesek senden
-

Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşır mısın? [İsteğe Bağlı]
- -

Aşk Hayatınızla İlgili Sorular

Ailen mi,sevdiğin mi daha önemli?
-

Sevdiğin biri var mı? - Ona şu an ne söylemek isterdin?
-

Sevdiğin için neleri göze alırsın?
-

Birini seviyorsun...Ve günün birinde ona sürpriz bir şekilde açıklamaya karar veriyorsun...Bunu nasıl bir şekilde yaparsın?
-

Aşk her şeyi affeder mi?
-

Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır?
-

Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir?
-

Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor?En çok neyi seviyorsun?
-

Boyundan büyük sevdi mi yüreğin ?

Hiç birisi için ağladın mı?
-

Şimdilik bu kadara
Aklıma gelirse devam ederiz :D
[MENTION=166329]ASeL[/MENTION]

Adın,yaşın[doğum tarihin], burcun nedir? İkizler burcuyum sanane yaşımdan :D bana nine diyebilirsin hahaha gerçek ismim Mine
-
Medeni Haliniz? Bekarım :D
-

Esmer mi? - Kumral mı? - Sarışın mısın? Esmerim :D
-

Göz rengin nedir? Siyah
-

Boyun ve kilon nedir? 1:60 boyum kilom 53 :D
-

Kullanıcı adın neden “ asel ” Bu ismi seviyorum birgün olur evlenirsem kızımın adınıda Asel koyacağım :)
-

Okul-İş kısaca bahseder misin? evdeyim ev kızıyım :D
-

Sigara ya da alkol kullanıyor musun? Alkol binde bir ama sigara her daim kullanıyorum :D
-

Tuttuğun takım var mı? varrrrrrrrr BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞ :D
-

Hobilerin ve Fobilerin nelerdir? sinema seyretmek,müzik dinlemek,gezmek

Fobilerim yükseklikten karanlıktan ve kapalı alanlardan korkarım

En büyük takıntın nedir? sigaram ve ailemdir ikisinede karışılmasından nefret ederim
-

En büyük hayalin nedir? hayallerle uğraşmam hele hele gerçekleşmeyecek hayallerinde peşine düşmem
-
Çocukken büyüdüğünde ne olmayı hayal ederdin? öğretmen olmayı hayal ederdim anaokul öğretmeni oldum ama bıraktım

Sana sorulduğunda asla cevap vermeyeceğin soru hangisi? hemen hemen her soruya cevap veririm sadece işime gelmeyenlere cevap vermem :D
- -

En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir? bir kimsenin yüzüne karşı derim herşeyi iyide olsa kötüde olsa yani arkasına her türlü kötü konuşupta yüzüne karşı canımsın demem arkasına ne diyorsam yüzüne karşıda aynısını derim dedikodudan nefret ederim ikiyüzlü insanlardan nefret ederim beğenmediğim huyum insanlara güvenmek herkesi her insanı iyi sanıpta yardım etmek insanlara yardımcı olmak bu yüzdende çok darbe yedim
-

Nasıl bir kişiliğe sahipsin? ben iki yüzlülükten nefret eden dedikoduyu sevmeyen insanlara yardım etmesini seven her türlü darbeyi yememe karşın genede yardım eden bencillliği hiç sevmeyen dostum için canımı bile verecek kadar değer veren çocukla çocuk büyükle büyük olan dostcanlısı sempatik biriyim :D
-

Sinir katsayın nedir?Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın? sabırlıyımdır ama sabrım taşdığı zamanda kimseyi gözüm görmez :D
-

En sevdiğin renk nedir? Pembe,mavi,yeşil
-

Hangi tür müzikten hoşlanırsın? - Kimleri dinlersin? kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim pop slow nostalji müziklere bayılırım türk sanat müziğini severim

En sevdiğin şarkı hangisi?Neden? değişiyor o beya ruh halime göre :D
-
Sevdiğin ya da ilgilendiğin bir sanat dalı var mı? evet ev işleri :D

Benzetildiğin biri var mı? Bendeniz diye bir şarkıcı vardı bilmem biliyormusun genelde ona benzetirler beni :)
-

Normal bir günün nasıl geçiyor? evde tv seyrederim müzik dinlerim forumla ilgilenirim gezerim tozarım sinema seyrederim

Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun? yalnızlığı severim yalnızlık anlatılmaz yaşanır :D
-
Keşke kelimesi sana ne ifade eder? hayatımda keşkeler çok oldu ama bundan sonra olmasını istemiyorum desem :s yeterlidir

Kolay bağışlar mısın? -Kin tutar mısın? birine küstüğüm zaman kolay kolay barışmam kinciyimdir ama çok değil ha konuşurum konuşurum barışsam bile ama laflarıda yeri geldi mi sokarım :D
-

Yaptığın en büyük çılgınlık nedir? öyle büyük çılgınlıklarım yoktur :S yapmamda yani
-

Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir? ablamdan duyarım başım ağrıyor ağrıyor diyorsun sigara içiyorsun sahtekar lafı :D

Evde yokluğunu hissettiğin şeyler neler? kardeşim olmadığı zaman hiissederim yokluğunu yada bilgisayarım olmazsa hiissederim yokluğunu :D
- -

Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? kimse olmak istemem maalesef :s
- -

Hayatta ne olmasa her şey daha güzel olurdu? Ablam dermişim :D
-

Bir canlı ne için intihar eder,özellikle de insan? içinden çıkamayacağı durumlarda intihar ederler kendini mutsuz hissettiğinde kimisi sevgili için kimisi karamsarlıktan kimisi borç batağından intihar eder değişir ya kişiye göre :S

Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın?
Aşk: - saçma
Sevgi: - değer
Hayat: - yaşamaya mahkumsun
Dostluk: - gerçekse uğrunda olunur ama değilse öldürülür
Para: - bu devirde önemli vasıta yaşamak için
Ölüm: - kurtuluş
İş: - önemli

Seni anlatan bir şiir istesek senden Söyle Kaç Para Eder Yanlızlığım ?
Bu gün yalnızlığımı , mutsuzluğumu satılığa çıkardım.
İlk sahibindendir. Kullanmamıştır başka hiçkimse.
İlk yürek kırığımdan. İlk kalp ağrımdan. İlk kez SEVDİM SENİ deyipde yüreğime aldığımdan.Bilmiyordum ilklerin bu kadar acı vereceğini.

İlk Aşkın bu kadar ağlatacağını. Çekip gittiğinde bile hala deli gibi seveceğimi. Bilmezdim onu affetmek için inadına bahaneler arayacağımı. Gece adını silip uyuyupda , sabah uyandığımda hatırlayacağımı bilmezdim.

Yalnız camları kırıldı. En son yürek harbinde. Cam kırıkları hala üzerinde. Afedersiniz temizlemeye olmadı fırsatım. Ya da ne bileyim işte gelmedi temizlemek içimden. Siz aldığınızda komple geçirirsniz bir elden.Temizlersiniz iyice.

Ama her cam kırıklığında nasıl acıdı canım bilmezsiniz siz. İzin verdim işte sırça camlarımın kırılmasına. Dedim ya. Son AŞK harbinden kalma.

Gönül kapılarımında otomatik kilidi bozuldu. Nedense kitli kalmış. Bir daha açamadım. Zaten yüreğimde içerde kaldı. Sevgiyse dışarda. Yani anlıyacağınız kalbim sevgisizlikten öldü. tamirciye götürdüğünüzde kalbimin naaşınıda teslim edersiniz bana. Malum anılarım hep o yürekte saklıydı.

Haketmiştir o şimdi anlı şanlı bir cenaze törenini. Cenazemde bir tek o vefasız olmasın. Korkarım yüreğimin yeniden canlanmasından, hayata sarılmasından. Ona bir daha , bir daha güvenmesinden.

Biraz hor kullanılmıştır. Boyaları, sırçaları dökülmüştür. ee tabi kolay olmadı. AŞK'ın ardından, yaralanmış kalması. Giderken "senden intikam almam " demişti ama.

Gün aşırı , artık sinirinden mi,hıncından mı yoksa aşkından mı yaptı bilmem. Gelip çizdi yüreğimi hep. Her çizdiğinde onarılmaz yaralar açtı.Sanırım onu bir yalancı boyacıya götürüp boyatmanız gerekecek.

Kilometresi , o sıfırı aşalı çok oldu. Dedim ya kullanıldı biraz. Hemde hor kullanıldı. Kapanmayan yaralar açıldı. Gizli saklı ,görünmeyecek yerlerde. Ben ona güvenip inanırken o yüreğimi haince kullanmakla meşguldü.

Şimdi gelelim , tüccar alıcı. Seninle pazarlığımıza. Artık AŞK yok,olmazda zaten. Bir onaydı sevdam. O da geçti sevdamdan. Ben sana anlattım tüm olan biteni , artık biliyorsun.

Bu yürek ilk sahibinden
Camları kırılmış
Boyası dökülmüş
Dışı çizik çizilmiş
otomatik kilidi bozulmuş
Çok saklı gizli yerleri yara almış
Birazda kilometre yapmış.

Söylesene kaç para eder yalnızlığım. Ne verirsen razıyım al götür yalnızlığımı..!!
-

Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşır mısın? [İsteğe Bağlı]

lB83LJ.jpg
oğlumun resmi ;)
- -

Aşk Hayatınızla İlgili Sorular

Ailen mi,sevdiğin mi daha önemli? ailem tabiki
-

Sevdiğin biri var mı? - Ona şu an ne söylemek isterdin? Yok maalesef :)
-

Sevdiğin için neleri göze alırsın? hemen hemen herşeyi ama değerse tabiki ;)
-

Birini seviyorsun...Ve günün birinde ona sürpriz bir şekilde açıklamaya karar veriyorsun...Bunu nasıl bir şekilde yaparsın? heç işim olmaz öyle şeylerle ben niye süpriz yapacam yafs o bana yapsın süpriz :p :D
-

Aşk her şeyi affeder mi? hayır affetmezzzzzzzzzzz asla ama asla
-

Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır? bnm için farketmez adam gibi adam insan gibi insan olsun :S
-

Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? bnm için farketmez adam gibi adam insan gibi insan olsun :S
-

Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor?En çok neyi seviyorsun? elele tutuşup gezmek koynunda uyumak sıcaklığını bana hissettirmesini isterim
-

Boyundan büyük sevdi mi yüreğin ? sevdi hemde çok sevdi ama büyük darbe yedim hepsinden o yüzden bundan sonra aşk asla :S

Hiç birisi için ağladın mı? ağladım çok ağladım
-

Şimdilik bu kadara
Aklıma gelirse devam ederiz :D

Elimden geldiğince cevap verdim ama bu ne beya oooooooooo gıcık seni :D

Elimden geldiğince cevap verdim ama bu ne beya oooooooooo gıcık seni :D

Eee sen dedin Zor soru sorma bede kolay sordum
Hahaha seni anlatan şiiri ben bie by eden hatırlıyorum sanki benjm şiiri. Hahaha

Iyi cevapların ama baya acı çekmiş in bana bunlardan hiç bahset më din kulağını çekece m hahaha öğrenelim bakalım
Ha birde bne bu kız neden cadı lik Yapıyor laf sokuyor bana simsi anladım nedenini

Birde bir soru daha resim koy olmaz ama böyle

Birde yaşını yaz lütfen ne ne tmm biliyorum 28 yaşın şasi :98xz7::98xz7:

Eee sen dedin Zor soru sorma bede kolay sordum
Hahaha seni anlatan şiiri ben bie by eden hatırlıyorum sanki benjm şiiri. Hahaha

Iyi cevapların ama baya acı çekmiş in bana bunlardan hiç bahset më din kulağını çekece m hahaha öğrenelim bakalım
Ha birde bne bu kız neden cadı lik Yapıyor laf sokuyor bana simsi anladım nedenini

Birde bir soru daha resim koy olmaz ama böyle

Birde yaşını yaz lütfen ne ne tmm biliyorum 28 yaşın şasi :98xz7::98xz7:

cx oğlumun resmi yeter beya çok yakışıklı oğlum bnm gözlerin yakışıklı görsün işte daha ne istiyorsun hahaha hahaha

Evlilik geçtimi başınızdan ?

niye düşler forum ?

biraz narsistlik var ya da mükemmelliyetçilik hangisi var sizce sizde ?

ben böyle biraz özel sordum ama cevaplamamak elinizde iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri