144. Haftanın Konuğu " KoJiRo "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 144. Haftanın Konuğu " KoJiRo "

Almanya oynayabilir.

Derin42

1 yıl oldu birinden hoşlanmıştım aşık değilim :R

Erkek olmanın pek bir avantajı olduğunu sanmıyorum çünkü yaradan hepimizi bir yarattı kimseyi kimseden üstün yaratmadı.

Benim için bir kadın dürüst olmalı asla ve asla yalan söylememeli ilk sevgilimden bu yüzden ayrıldım bir yalan söyledi diye bu yüzden olduğu gibi olucak .

Jackie chan Jet Li

İlgi duyduğum bir alan yok

Evet resim çizmesini çok severim :R

Nereye geç kaldım mesela şimdi bu soru bir sürü soruya yol çıkarıyor.

Sıkıntılı bir ruh halim var ama çabuk aşıyorum xD

En soru cevaplamak istemiyorum özür :(

Ben kime napmışım ? kimin kalbini kırmışım ? bu hareketin cidden beni kırdı buyur ve oku şunu lütfen

Dinimizce selam vermek sünnet onu cevaplandırmak ise farzdır. Bir topluma selam verildiği zaman o toplumdan sadece bir kişi bu selama karşılık vermesi bu farzı yerine getirmek için yeterlidir. Şayet cevap verilmese o toplumda oturan her Müslüman günahkâr olmuş olur.

Selamı o toplumun içinde oturan bir kimsenin ismini zikrederek verme durumunda ise ismi geçen kimse bu selama karşılık verme zorunda diğerleri için bir şey söz konusu değildir.

Selam, benden sana bir zarar gelmez, anlamına geldiğine göre her Müslüman bu güzel uygulamayı günlük hayatında yaşaması ve yaşatması lazım. Selam verdiği gibi verilen selama da karşılık vermesi gerekir. Çünkü Kur'an-ı Kerim de Allah'ü Teale mealen şöyle buyurmaktadır: 'Size bir selam verildiği zaman, ondan daha güzeliyle veya aynı selamla karşılık verin.' (Nisa 86)

Bu arada @Sim selam almıyan bir insanları bu yüzden sevmiyorum ayıp çok ayıp :(

InnoCence konuyu kaldırabilirmisiniz artık soru istemiyorum cevapta vermek istemiyorum üzgünüm :(

Tamam arkadaşım.

Gormemissin o zaman.Hemen pes etme canim hihi kacacak :)

Ya halamı anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun yazan olmadı diyorum [MENTION=164193]Derin42[/MENTION] neyse bundan sonrada muhabbet etmezsiniz zaten bi kaç kişi yeterde artar bana iyi günler.

Canim kardesim. Oncelikle seni cok sevdigimi soylemek isterim.
Bu sayfayi acik birakmistim unutmayayim diye ilk mesajimi attigimda. Okumak istedim cunku cevaplarini.

1. Kadir neler yapmaktan hoslanir
2. Ne tarz insanlari haz etmezsin?
3. Forumu seviyor musun?
4. Kac yasinda evlenmeyi dusunuyorsun?
5. Beni seviyor musun? Ama laf olsun diye cevabini istemiyorum. Ya i kirilmayayim diye degil.
6. Bana kizdigin oldumu hic? Ilk beni tanidiginda yada ilk sohbetinde ilk iznelimin neydi ?

Seni cok seviyorum.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Canım ablam iyiki varsın

1. Ablam Araba sürmesini çok severim futbolu yüzmeyi film izlemesini arkadaş edinmesini özellikle çoğu yerde arkadaş edinmişimdirde :D

2. Arkamdan iş yapan kaypak kalpazan bide tanımayan insanların bana ön yargılı olmasından dürüst olmayan çamur atanlardan hemde suçsuz yere ablacım.

3. Forumu seviyorum abla eğer sevmesem neden durayımki ama dürüst olucam sizler varsınız diye geliyorum en önemli sizlersiniz benim için arkadaşlarım muhabbet ettiğim kişilerdir.

4. Evet düşünüyorum bir kısmet çıkarsa neden olmasın :D

5. Abla seninle ilk tanışıtığım anda kalbimden şu geçti çok cana yakın bir insan laf olsun diye söylemiyorum inan bana çünkü cidden sen benim ablasım :R

6. Hayır asla kalbimden bile geçmedi burda bana kızsanda bağırsanda
çağırsanda dövsende azımı bile açmam çünkü ablamsın demekki ablam boş yere bağırmaz bana umarım cevaplarım seni tatmin etmiştir :).

Ya halamı anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun yazan olmadı diyorum [MENTION=164193]Derin42[/MENTION] neyse bundan sonrada muhabbet etmezsiniz zaten bi kaç kişi yeterde artar bana iyi günler.

1. Ablam Araba sürmesini çok severim futbolu yüzmeyi film izlemesini arkadaş edinmesini özellikle çoğu yerde arkadaş edinmişimdirde :D

2. Arkamdan iş yapan kaypak kalpazan bide tanımayan insanların bana ön yargılı olmasından dürüst olmayan çamur atanlardan hemde suçsuz yere ablacım.

3. Forumu seviyorum abla eğer sevmesem neden durayımki ama dürüst olucam sizler varsınız diye geliyorum en önemli sizlersiniz benim için arkadaşlarım muhabbet ettiğim kişilerdir.

5. Abla seninle ilk tanışıtığım anda kalbimden şu geçti çok cana yakın bir insan laf olsun diye söylemiyorum inan bana çünkü cidden sen benim ablasım :R

çağırsanda dövsende azımı bile açmam çünkü ablamsın demekki ablam boş yere bağırmaz bana umarım cevaplarım seni tatmin etmiştir :).

Olur

Sagol kardesim. Ayni duygulari paylasiyorum. Ilk zaman fazla dilayolgumuz yoktu ama... ozaman bile yakinlik duyuyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri