139. Haftanın Konuğu " Sim "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 139. Haftanın Konuğu " Sim "

Film izlemeyi sever misin ?

Severim.

Ne sıklıkla sinemaya gidersin ?

Çoook nadir. :)

En son ne zaman sinemaya gittin ?

1-2 sene oldu kesin bilmiyorum.

Yerli filmleri mi yabancı filmleri mi tercih edersin ?

İkiside olur, ama yabancı filmler daha güzel oluyor sanki. :)

En son hangi filmi izledin ?

Hatırlamıyorum inan şuan. :)

Seni en çok etkileyen film ?

Black.

Bir film çekseydin adı ve konusu ne olurdu ?

Adını bilmiyorum ama insanların kafasını kurcalayan, duygusal bişey olurdu kesin.

Bir de benim hakkımdaki düşüncelerini öğrenebilir miyim?

Efendisin, saygılısın her zaman. Eskiden daha bi hüzünlü görürdüm seni sanki ya da bana öyle gelirdi ama artık bu mutluluğunu görmek beni de sevindiriyor. :) Allah daim etsin.

Teşekkür ederim :)

Ben teşekkür ederim kardeşim. :221:

Ankara Hakkında Görüşlerini Merak Ediyorum.

Hep derim; Bi b'aşk'adır bizim memleketimiz. Herkes anlayamaz bunu. Enteresan bi bağ vardır, anında oluşan bi sevgi değil bu, emek ister, zamanla bağlanır insan, anlayamaz da nasıl bağlandığını, büyüsü bozulur diye adı bile konulmaz bazen. Tutku'dur, hasret'dir, Keçiören'de aşağı eğlencede çekirdek çitleyip, dondurmayı sag'dan sol'dan akıta akıta yiyerek, parkta oynayarak çocuk olmaktır, herşey'dir benim için.

Aşk Sence Şans İşi mi? Yani Aşkta Şans Var mıdır?
( Bazıları İçin Her şey kolay bazıları için imkansızdır biliyorsun )

Nasip işi diyelim biz buna. Bazen birini buldu
ğunu sanarsın, herşey güzel gider ve şanslı olduğunu düşünürsün. Sonra ummadığın bi anda yok olabiliyor herşey. Kader de kısmet de olmayınca istediğin kadar şans olsun o aşk'ta ne yazar.

Teşekkür ederim. :)

Ankara Hakkında Görüşlerini Merak Ediyorum.
Hep derim; Bi b'aşk'adır bizim memleketimiz. Herkes anlayamaz bunu. Enteresan bi bağ vardır, anında oluşan bi sevgi değil bu, emek ister, zamanla bağlanır insan, anlayamaz da nasıl bağlandığını, büyüsü bozulur diye adı bile konulmaz bazen. Tutku'dur, hasret'dir, Keçiören'de aşağı eğlencede çekirdek çitleyip, dondurmayı sag'dan sol'dan akıta akıta yiyerek, parkta oynayarak çocuk olmaktır, herşey'dir benim için.

Aşk Sence Şans İşi mi? Yani Aşkta Şans Var mıdır?
( Bazıları İçin Her şey kolay bazıları için imkansızdır biliyorsun )

Nasip işi diyelim biz buna. Bazen birini buldu
ğunu sanarsın, herşey güzel gider ve şanslı olduğunu düşünürsün. Sonra ummadığın bi anda yok olabiliyor herşey. Kader de kısmet de olmayınca istediğin kadar şans olsun o aşk'ta ne yazar.

Teşekkür ederim. :)

Kuru bir kolay gelsinden fazlasini yazacaktım. Yaziyordum. Annem kalk isuni bitir diye kizinca onu yazabilmis bulundum ve gonder tusuna basabildim ancak :))

Hiç sorun değil. :) Annenin ellerinden öpüyorum.

Gözünü mü korkuttular ilk günden kıyamam :R Ya da benim sorularımdan çekiniyosun :3cy19:

InnoCence iyi yordu beni ondan. :)
Çekinmiyorum sor sor.
Sorunu beğenmezsem cevap vermem olur biter. :pp

Rica Ederim :R Seni Tanımak Güzel :R

Sen bakma Casp.'e :p

Forumda Seni Mutlu Eden ve Üzen Olaylarla Var mı ? Anlatır mısın ?

Eksik olma. :)
Tamam bakmıyorum.
shy2.gif

Beni mutlu eden çalışmalarımın beğenilmesi. Tekrardan teşekkür ederim destek olan herkese, en çok da Queen2'ye, Nymphadora ve Birgül'e yardımları için.

Üzen ufak tefek şey oldu, onu da alınganlığıma ve karşı tarafın sevimsizliğine veriyorum, dimi @CaSPeR35. :M

Bu kadar yakın olduğumuzu bilmiyordum.
İncirlideyim bende :eek:

Evet çok yakın. :)

Son düzenleme:

InnoCence iyi yordu beni ondan. :)
Çekinmiyorum sor sor.
Sorunu beğenmezsem cevap vermem olur biter. :pp

Eksik olma. :)
Tamam bakmıyorum.
shy2.gif

Beni mutlu eden çalışmalarımın beğenilmesi. Tekrardan teşekkür ederim destek olan herkese, en çok da Queen2'ye. :eek:

Üzen ufak tefek şey oldu, onu da alınganlığıma ve karşı tarafın sevimsizliğine veriyorum, dimi [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]. :M

Cevap vermezsen bir daha yüzüne bakmam :M

Amanda aman üzülmüşte kırılmışta alınmışta :R

Al sana soru sen hiç birini üzdüğünü düşündün mü ?

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] asıl ben sana teşekkür ederim hiç bir isteğimi geri çevirmedin
her avatar bulduğumda sana koştum ve devam edeceğimde benden kaçış yok :kikiki:

Şirinlikle dalga geçmeyi ayırt edemiyor :M

Üzdüğün kişinin gönlünü aldın mı ? Aldıysan nasıl aldın ? Almadıysan neden almadın ?

Sevimsizlik demek istedin herhalde. :M
Almıştım, nasıl aldım bilmiyorum unuttum. Sen biliyon mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri