---> 13 Kasım Byn ChapriSs+ Dogum Gunuymus..
konuları birleştirdim EDA elmam tekrar nice yıllara
dogum gunun kutlu olsun eda hocam...nice mutlu senelere
Yeni yaşın uğurlu gelsin, şen gelsin... Doğum günün kutlu olsun :653d18c0a2b184a9dc2
Yeni bir yaşın önce sağlık, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin. Nice Yıllara. :love3: :cy(19):
dogum gunun kutlu olsnn..
Nice yıllara Edacım) mutlu huzurlu saglıklı bir yıl diliyorum
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol canım
Mutlu yıllar fıstık, yeni yaşın sağlık, başarı, mutluluk getirsin sana inşallah
Şimdi yeni yaşın mutlu olsun
profilinde november 13 yazıodu ama ınsallah bı yanlıslık yapmamısımdır bırazda erken oldu ama yapacak bısı yok :R
"Her dostlugun gökyüzünde bir melegi varmıs yeryüzünde biten her dostluk icin gökyüzünde bir melek aglarmıs.
Sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla aglamayacak...''
Doğum günün kutlu olsun kardesım
[MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION]+
benım gıbı bı ınsandan ancak boyle bı hedıye alabılırsın kusura bakma
Baktım herkes bı yerden vıdeo bulmus onu paylasmıs bende dedımkı forum adına bı emek verım doğum gunu vıdeosunu ben hazırlayım dedım ama zamanım olmamasından dolayı ancak bunu hazırlayabıldım 15 dakıka ıcınde bu sene bunla ıdare edecen artık kusura bakma..
eda doğun günün kutlu olsun :23:
Doğum günün kutlu olsun
[MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION]
:edacım iyiki dogdun iyiki varsın dogum günün kutlu olsun bitanem seni çok seviyoruzeda::eda::eda::eda::eda:
Canim benim dogum gunun kutlu olsun. Seni cok seviyorum. Sevdiklerinle Nice senelere insaALLAH.
Mutlu Yıllar , Nice Senelere.
Nice yıllara.
Canim benim nice mutlu kaprisli yillara Sevdiklerjnle birlite saglikli bir omur gecirirsin ins. :R
Nice senelere ozaman
Nice senelere.
İyiki doğdun Kapris :R Nice yaşlara.
Nice senelere
Doğum günün mübarek olsun
Doğum günün kutlu olsun edacım :106:
Hediyende replerin yakala :eda:
Doğum günün kutlu olsun pıtırcık nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlara
Kutlu olsun , nice yaşlara Eda
Teşekkür ederim, senin doğum gününde pek iyi değildim kutlayamadım geçmiş doğum günün kutlu olsun.
O anlık bir mesajdı açıklamana gerek yoktu.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.