13 Kasım Byn ChapriSs+ Dogum Gunuymus..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökbörü

Kayıtlı Üye

y547omv8ue5.gif

profilinde november 13 yazıodu ama ınsallah bı yanlıslık yapmamısımdır bırazda erken oldu ama yapacak bısı yok :R

"Her dostlugun gökyüzünde bir melegi varmıs yeryüzünde biten her dostluk icin gökyüzünde bir melek aglarmıs.
Sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla aglamayacak...''

Doğum günün kutlu olsun kardesım :)

[MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION]+

dzbs9.jpg

k19147-2.jpg

benım gıbı bı ınsandan ancak boyle bı hedıye alabılırsın kusura bakma :)

Baktım herkes bı yerden vıdeo bulmus onu paylasmıs bende dedımkı forum adına bı emek verım doğum gunu vıdeosunu ben hazırlayım dedım ama zamanım olmamasından dolayı ancak bunu hazırlayabıldım 15 dakıka ıcınde bu sene bunla ıdare edecen artık kusura bakma..

---> 13 Kasım Byn ChapriSs+ Dogum Gunuymus..

aaaaaaaaaa
canim benim
dogum gunun kutlu olsun. nice senelere insaALLAH. seni cok seviyorum canim.
ALLAH hayirli uzun omurler versin.

Nice mutlu senelere fıstık. Yeni yaşın sağlık, mutluluk, başarı getirsin dilerim ki. :)

Doğum günün kutlu olsun

[MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION]

Konu erken açıldığı için geçici olarak kapatılmıştır.

zamanı gelince açılacak.

Sercana tekrar buradan da teşekkür ediyorum.
1-2 saat tamam ama 2 gün çok fazla [MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] gene de beni düşündüğün için teşekkür ederim :Ü
13 kasımda belkide o konuyu açmak isteyen başkası vardı saat olarak kaçırmış olsa neyse ama 2 gün önce açmışlar diye örneğin [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] itiraz edebilirdi. :Ü
13 kasımda başka bir konu açılabilir.

Bu arada doğum günümü kutlayan arkadaşlara çook teşekkür ediyorum günü geldiğinde alıntı yapacağım ölmezsek. :cy(19):

Byn ChapriSs nice mutlu yıllar

kp.JPG

:
edacım iyiki dogdun iyiki varsın dogum günün kutlu olsun bitanem seni çok seviyoruz
eda::eda::eda::eda::eda:

Son düzenleme:
---> Byn ChapriSs nice mutlu yıllar

Canim benim dogum gunun kutlu olsun. Seni cok seviyorum. Sevdiklerinle Nice senelere insaALLAH.

dogum gunun kutlu olsun eda hocam...nice mutlu senelere

Yeni yaşın uğurlu gelsin, şen gelsin... Doğum günün kutlu olsun :653d18c0a2b184a9dc2

Yeni bir yaşın önce sağlık, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin. Nice Yıllara. :love3: :cy(19):

Nice yıllara Edacım) mutlu huzurlu saglıklı bir yıl diliyorum

Mutlu yıllar fıstık, yeni yaşın sağlık, başarı, mutluluk getirsin sana inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri