105.Haftanın Konuğu Rock SouL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 105.Haftanın Konuğu Rock SouL

yer gelmisken Enteyle nasil tanistiniz yavrum, ilk ne zmn hissettin icindeki ask atesini anlat bakim :pp

yer gelmisken zazEnteyle nasil tanistiniz yavrum, ilk ne zmn hissettin icindeki ask atesini anlat bakim :pp

bunlari sonra sorsan olmaz miydi :pp
burda sohbet ede ede baglandim ona.
Gülümsemesi cok etkiledi beni, zamanla alistim artik ona, hep gormek istedim burda, olmadiginda hep bisey eksik geldi.

bunlari sonra sorsan olmaz miydi :pp
burda sohbet ede ede baglandim ona.
Gülümsemesi cok etkiledi beni, zamanla alistim artik ona, hep gormek istedim burda, olmadiginda hep bisey eksik geldi.

vay be aska bak :M
Cok sevindim ablam, mutlu edin birbirinizi. ufak seyleride buyutmesseniz gül gibi gecinip gidersiniz. Allah nazarlardan korusun:love01:

ben evde kalcam laaan :(

vay be aska bak :M
Cok sevindim ablam, mutlu edin birbirinizi. ufak seyleride buyutmesseniz gül gibi gecinip gidersiniz. Allah nazarlardan korusun:love01:

ben evde kalcam laaan :(

suratini senin :M
sagol canim.
ben everirim seni.bulurum parlak bi tip, beraber berline taşinirsiniz.Bi de donerci dukkani acariz size. 3-5 de cocuk yaparsiniz, ohh xD

suratini senin :M
sagol canim.
ben everirim seni.bulurum parlak bi tip, beraber berline taşinirsiniz.Bi de donerci dukkani acariz size. 3-5 de cocuk yaparsiniz, ohh xD

berlin in berlin ! eksin olur ha, ben ogretmenlik yapcam lan ne donercisi size acariz tükkani döner yemeye gelirim benxD

guzel olur yavrum zengin olsun o tip hahaha

Herkesi anlatmissin bi ben kalmisim :M
Benide anltat, nasil biriyim ben..

Herkesi anlatmissin bi ben kalmisim :M
Benide anltat, nasil biriyim ben..

sen biraz kapali kutusun..
yani tam olarak tanidigimi dusunmuyorum seni..Forumla senin aranda hep bi duvar oldugunu dusunuyorum, yani demek istedigim bi yere kadar seni taniyoruz, tanidigimiz Dilek'in tamami bu degil, bilmedigimiz bir cok yonunun oldugunu dusunuyorum.
cok iyi bir kalbinin oldugunu dusunuyorum..hosuma giden yanlarin mantikli bi dusunce yapin olmasi ve cogu kizdan farkli olarak oturakli bi yapin olmasi.
sevdiklerine cok sýký baglanabilecegini, onlari hep koruyabilecegini hissediyorum.
asil bi yapýn var..zaman zaman seni kýrmýþ olabilirim, ama gözümde deðerin hep ayni kaldi.Seni tanimak cok guzel..

Son düzenleme:

sen biraz kapali kutusun..
yani tam olarak tanidigimi dusunmuyorum seni..Forumla senin aranda hep bi duvar oldugunu dusunuyorum, yani demek istedigim bi yere kadar seni taniyoruz, tanidigimiz Filek'in tamami bu degil, bilmedigimiz bir cok yonunun oldugunu dusunuyorum.
cok iyi bir kalbinin oldugunu dusunuyorum..hosuma giden yanlarin mantikli bi dusunce yapin olmasi ve cogu kizdan farkli olarak oturakli bi yapin olmasi.
sevdiklerine cok sıkı baglanabilecegini, onlari hep koruyabilecegini hissediyorum.
asil bi yapın var..zaman zaman seni kırmış olabilirim, ama gözümde değerin hep ayni kaldi.Seni tanimak cok guzel..
Böyle düsünmene sevindim, senide tanimak cok güzel canim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri