yer gelmisken zazEnteyle nasil tanistiniz yavrum, ilk ne zmn hissettin icindeki ask atesini anlat bakim p
bunlari sonra sorsan olmaz miydi p
burda sohbet ede ede baglandim ona.
Gülümsemesi cok etkiledi beni, zamanla alistim artik ona, hep gormek istedim burda, olmadiginda hep bisey eksik geldi.
vay be aska bak :M
Cok sevindim ablam, mutlu edin birbirinizi. ufak seyleride buyutmesseniz gül gibi gecinip gidersiniz. Allah nazarlardan korusun:love01:
ben evde kalcam laaan
suratini senin :M
sagol canim.
ben everirim seni.bulurum parlak bi tip, beraber berline taşinirsiniz.Bi de donerci dukkani acariz size. 3-5 de cocuk yaparsiniz, ohh xD
berlin in berlin ! eksin olur ha, ben ogretmenlik yapcam lan ne donercisi size acariz tükkani döner yemeye gelirim benxD
guzel olur yavrum zengin olsun o tip hahaha
Aslında bu aralar çok yemek yiyorum xD
Seni bile yerim ben xD Yemem mi.. :eda:
Slow müzikte ederim tabi xD
Tamam slow da olur ama diğerlerinde ? p
Herkesi anlatmissin bi ben kalmisim :M
Benide anltat, nasil biriyim ben..
Benide anlat bakem. :M
Böyle düsünmene sevindim, senide tanimak cok güzel canim.sen biraz kapali kutusun..
yani tam olarak tanidigimi dusunmuyorum seni..Forumla senin aranda hep bi duvar oldugunu dusunuyorum, yani demek istedigim bi yere kadar seni taniyoruz, tanidigimiz Filek'in tamami bu degil, bilmedigimiz bir cok yonunun oldugunu dusunuyorum.
cok iyi bir kalbinin oldugunu dusunuyorum..hosuma giden yanlarin mantikli bi dusunce yapin olmasi ve cogu kizdan farkli olarak oturakli bi yapin olmasi.
sevdiklerine cok sıkı baglanabilecegini, onlari hep koruyabilecegini hissediyorum.
asil bi yapın var..zaman zaman seni kırmış olabilirim, ama gözümde değerin hep ayni kaldi.Seni tanimak cok guzel..
Böyle düsünmene sevindim, senide tanimak cok güzel canim.
haklisin su siralar hic konusamiyoruz.
bir ara genis bi sekilde sohbet edelim, epeydir konusamiyoruz
sorular bitti di mi p
haklisin su siralar hic konusamiyoruz.
son soru merve tarafindan sorulmustur p
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.