---> 1. Ayımız hayırlı olsun :) Hayırlı olsuun :)
djekselans Kayıtlı Üye 23 Şub 2014 #22 ---> 1. Ayımız hayırlı olsun Sim' Alıntı: Hayırlı olsuun Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
mavikalem34 Kayıtlı Üye 23 Şub 2014 #23 ---> 1. Ayımız hayırlı olsun Merhaba. Öncelikle Hoşgeldiniz. Konularınız güzel,yerinde ve etkileyici.:4: Artı uslubunuz da çok hoş. Çok kimseye yararlı olabileceğinizi düşünüyorum. Bu da herşeye değer.:1: Gönlünüzce güzel bir gelecek, Ve; Keyifli formlar diliyorum. Saygılar
---> 1. Ayımız hayırlı olsun Merhaba. Öncelikle Hoşgeldiniz. Konularınız güzel,yerinde ve etkileyici.:4: Artı uslubunuz da çok hoş. Çok kimseye yararlı olabileceğinizi düşünüyorum. Bu da herşeye değer.:1: Gönlünüzce güzel bir gelecek, Ve; Keyifli formlar diliyorum. Saygılar
djekselans Kayıtlı Üye 23 Şub 2014 #24 ---> 1. Ayımız hayırlı olsun mavikalem34' Alıntı: Merhaba. Öncelikle Hoşgeldiniz. Konularınız güzel,yerinde ve etkileyici.:4: Artı uslubunuz da çok hoş. Çok kimseye yararlı olabileceğinizi düşünüyorum. Bu da herşeye değer.:1: Gönlünüzce güzel bir gelecek, Ve; Keyifli formlar diliyorum. Saygılar Genişletmek için tıkla ... güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim
---> 1. Ayımız hayırlı olsun mavikalem34' Alıntı: Merhaba. Öncelikle Hoşgeldiniz. Konularınız güzel,yerinde ve etkileyici.:4: Artı uslubunuz da çok hoş. Çok kimseye yararlı olabileceğinizi düşünüyorum. Bu da herşeye değer.:1: Gönlünüzce güzel bir gelecek, Ve; Keyifli formlar diliyorum. Saygılar Genişletmek için tıkla ... güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim