Zahterli ve pancarlı dipsos

sllsn

Bayan Üye
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kırmızı soğan (küçük doğranmış)
2 diş sarımsak
3/4 pancar
3 yemek kaşığı kuru üzüm
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı zahter
3 yemek kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
3 yemek kaşığı kıyılmış nane
Tuz
Karabiber
Üzeri için
Çırpılmış yoğurt
Nar taneleri
Hazırlanısı:
Sarımsağı rendeleyip soğan ile birlikte zeytinyağında kavurun. Rendelenmiş pancar, kuru üzüm, ve nar ekşisi, tuz, karabiber ekleyerek kapağı kapalı olarak arada karıştırarak 20 dakika pişirin. Karışımı ocaktan alarak 15 dakika soğutun ve mutfak robotuna aktarın. Zahter, limon suyu, yoğurt, nane, tuz, karabiber ekleyerek iyice karıştırın. Servis kasesine aktarıp üzerine yoğurt gezdirin. Nar taneleri ve kıyılmış nane ile süsleyip servis yapın.
 

Ekli dosyalar

  • zahterli-ve-pancarli-dip_db8759bc.jpg
    zahterli-ve-pancarli-dip_db8759bc.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 0
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst