Kraker ve fasulyeli dip sos:

sllsn

Bayan Üye
300 gr haşlanmış kuru fasulye
Yarım su bardağı kurutulmuş domates
3/4 çay bardağı kıyılmış taze fesleğen
Yarım limonun suyu
3 diş sarımsak
Tuz Karabiber
1 yemek kaşığı tahin
Yarım çay bardağı zeytinyağıKraker için
2 su bardağı un
1 tatlı kaşığı karbonat
1 yemek kaşığı toz şeker
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı haşhaş tohumu
2 tatlı kaşığı kurutulmuş soğan
1/3 su bardağı zeytinyağı
4~6 yemek kaşığı
Süslemek için:
Kıvırcık maydanoz yaprağı

Kraker ve fasulyeli dip sos hazırlanışı

Kraker için gerekli tüm malzemeyi bir kapta karıştırıp yoğurun. Hamuru 30 dakika dinlendirin. İki yağlı kağıt arasında hamuru ince şekilde açın. Açtığınız hamuru dikdörtgen parçalara kesin. önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Dip sos için gereken tüm malzemeyi mutfak robotunda karıştırın. Bir kaseye alarak üzerine zeytinyağı gezdirin. Kıvırcık maydanoz yaprağıyla süsleyin. Yanında krakerle birlikte servis yapın.Kraker ve fasulyeli dip sos artık hazır, afiyet olsun.
 
---> Kraker ve fasulyeli dip sos:

kraker_ve_fasulyeli_dip_sos-0.jpg
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst