DiReNiS
Bayan Üye
---> Dinde CemaatLeşmeye Gerek Var mı ?
Sıkça risale okunduğu ve sıkça hocadan bahsettiği doğru...
Bende bulundum içlerinde...
Hayır yapmayı severler... Yaparlar da ciddi anlamda..
Sohbetlerini de severdim.. Hiç kuranı kerim okunmuyor ve hiç peygamber efendimiz anlatılmıyor değil... Bunlarda yapılıyor elbet...
Lakin dediğiniz gibi sıklık fethullah gülen ve risale..
Ben yine de katılıyordum.. Çünkü, risalelerden de haz alıyordum.. Sohbetleri keyifliydi...
Aşılamaya çalıştıkları belki farklı şeylerdi.. Ama ben farkında olarak ve bilerek gittiğim için,,seçici davranarak bana faydası olanları ve mantığıma uyanları aldım onlardan...
Zararları olmadı bana,faydası ise oldu...
Din anlayışları farklı lakin..
Dinler arası dialogu peygamberimiz yasakladığı halde, bu hoca bunu tasvip eder...
Başı kapalı olan ablalarıma ''Bişi olmaz,açın başınızı okuyun'' der...
Amerika gibi bir çok gelişmiş ülkelerde okullar,dershaneler yurtlar açar..Lakin bırakın okulu dershaneyi,açlıktan ölecek durumda olan müslüman ülkelerine tek bir taş koymamıştır..
Ama yine de gel sohbetimiz var deseler,yine de giderim dinlemek için...
Sıkça risale okunduğu ve sıkça hocadan bahsettiği doğru...
Bende bulundum içlerinde...
Hayır yapmayı severler... Yaparlar da ciddi anlamda..
Sohbetlerini de severdim.. Hiç kuranı kerim okunmuyor ve hiç peygamber efendimiz anlatılmıyor değil... Bunlarda yapılıyor elbet...
Lakin dediğiniz gibi sıklık fethullah gülen ve risale..
Ben yine de katılıyordum.. Çünkü, risalelerden de haz alıyordum.. Sohbetleri keyifliydi...
Aşılamaya çalıştıkları belki farklı şeylerdi.. Ama ben farkında olarak ve bilerek gittiğim için,,seçici davranarak bana faydası olanları ve mantığıma uyanları aldım onlardan...
Zararları olmadı bana,faydası ise oldu...
Din anlayışları farklı lakin..
Dinler arası dialogu peygamberimiz yasakladığı halde, bu hoca bunu tasvip eder...
Başı kapalı olan ablalarıma ''Bişi olmaz,açın başınızı okuyun'' der...
Amerika gibi bir çok gelişmiş ülkelerde okullar,dershaneler yurtlar açar..Lakin bırakın okulu dershaneyi,açlıktan ölecek durumda olan müslüman ülkelerine tek bir taş koymamıştır..
Ama yine de gel sohbetimiz var deseler,yine de giderim dinlemek için...