Arama sonuçlarınız

  1. ashli

    sergen yalçın replikleri

    Çok açıksözlüymüş :utan:
  2. ashli

    En Son Hangi Filmi İzlediniz ?

    The Thing (2011)
  3. ashli

    Kanada'ya taşınan bir Türk'ün günlüğü

    Florida'da yüzü güler anca :D O değil de bir belgeselde izlemiştim. Mevsim kış kar yağacak fakat bulutlar yere o kadar yakınki su daha kara dönüşmeden düşüyor ve düştüğü yerde donuyor. Sabah millet kalkıyorki her yer buzdan heykellere dönüşmüş. İncecik ağaç dallarının etrafında kapkalın buz...
  4. ashli

    Türkü Güzelliğinde Bir Şehir; Trabzon

    2013 yılında açmışım bu konuyu şaşırdım şu an o zaman da arap varmıymış burada
  5. ashli

    Dünyada en çok dil konuşulan ülke

    Herkes birbirini nasıl anlıyor :234:
  6. ashli

    En Son Hangi Filmi İzlediniz ?

    Nordwand Kuzey Yamacı
  7. ashli

    Prison Break 5.Sezon Türkçe Altyazılı Fragman

    Bu diziyi izlemek nasip olmadı.
  8. ashli

    Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

    Cevap: ---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri Kötüydü ama şimdi iyi çok şükür. Girmeye çalışıcam bundan sonra. Görüşürüz iyi geceler..
  9. ashli

    Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

    Cevap: ---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri Esracım tekrar gördüğüme sevindim. Bzı nedenlerden giremedim. Bu ortamı herkesi özlemişim. Hoşbuldum. Nasılsın?
  10. ashli

    Ayla Celik - Bağdat 2016

    Dinledim forum gezinirken güzel tuttu zaten.
  11. ashli

    Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

    Cevap: ---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri Forum güzel olmus beğendim. Ben zaten aranızda sayılırım :D
  12. ashli

    Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

    Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri İyi akşamlar çok iyim teşekkür ederim sadece forum değişmiş yönümü bulamıyorum şu an. Tekrar gördüğüme sevindim nasılsın.
  13. ashli

    Forumda Yokluğu Hissedilenler ?

    Cevap: ---> Forumda Yokluğu Hissedilenler ? Geldim :)
  14. ashli

    Külün İçinde Saklı Ateş

    Cevap: ---> Külün İçinde Saklı Ateş Güzel bir tat bırakıyor. Ben teşekkür ederim..
  15. ashli

    Forumda En Çok Kimi Merak Ediyorsunuz ?

    Cevap: ---> Forumda En Çok Kimi Merak Ediyorsunuz ? Evet bayağı istikrarlıymışım :)
  16. ashli

    Parfümün Baş Döndürücü Etkisi

    Cevap: ---> Parfümün Baş Döndürücü Etkisi Tesekkür ederim..
  17. ashli

    Soma Demir Export’ta 6 İşçi gaz zehirlenmesi…

    ---> Soma Demir Export’ta 6 İşçi gaz zehirlenmesi… Çok geçmiş olsun Allah korusun böyle tehlikelerden.
  18. ashli

    Görsel Efektleriyle Sinemaya Çağ Atlatan Filmler

    ---> Görsel Efektleriyle Sinemaya Çağ Atlatan Filmler The Fall (2006) Saygılarımı sunarım :D
  19. ashli

    Kutlama İyi ki Doğdun Robert Downey Jr.

    ---> İyi ki Doğdun Robert Downey Jr. Doğum günün kutlu olsun Hollywood'un havalısı :D
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst