Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yedi Katmanlı Pirinçli ve Fasulyeli Dip
Malzemeler
Meksika Usulü Pirinç için:
2 yemek kaşığı kanola yağı
1 su bardağı California Calrose Pirinci
1,5 su bardağı tavuk suyu
1 kutu (225 g) domates sosu
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı sarımsak tuzu
½ tatlı kaşığı kimyon
Dip...
Izgara Ananaslı Tavuk ve Pilav
Malzemeler
2 adet derisiz, kemiksiz tavuk göğsü (uzunlamasına ikiye kesilmiş)
½ su bardağı ananas suyu
2 yemek kaşığı bal
3 tatlı kaşığı sarımsak tozu
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber (paprika)
2 tatlı kaşığı kuru maydanoz
2 su bardağı pişmiş California Calrose...
Çikolata Parçacıklı Muzlu Cevizli Sütlaç
Malzemeler
2 su bardağı süt
1 kutu (400 g) şekerli yoğunlaştırılmış süt
2 orta boy muz, dilimlenmiş
½ su bardağı yarı tatlı çikolata parçacıkları
½ su bardağı doğranmış pekan cevizi (veya klasik ceviz)
Haşlanmış Pirinç Pilavı
1,5 su bardağı Haşlanmış...