Zuppa di Granchi - Yengeç Çorbası Tarifi (İtalyan Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* 225 gr. ayıklanmış yengeç eti
* 1 su bardağı süt
* 1 adet orta boy domates (soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
* Karabiber
* 1 adet havuç
* Tuz
* 2 adet arpacık soğan
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1,5 çorba kaşığı beyaz şarap
* 2 diş sarmısak
* 3 karanfil

Yapılışı

Yengeç eti 2 saat sütün içinde bekletilir.Şarap ve yağın dışında bütün malzeme tuzlu suda haşlanır, sonra tel bir süzgeçten geçirilerek püre yapılır.Şarap ve yağ püreye karıştırılır. Yengeç eti pürenin içine atılarak 30 dakika pişirilir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst