Zuhal topal beyaz tv'de nasıl bir program sunacak?

LazTurk53

Kayıtlı Üye
09082011185115.jpg

Geçtiğimiz sene Star TV'de "Zuhal Topal'la İzdivaç" programını sunan Zuhal Topal, yeni sezonda Beyaz TV'de farklı bir kadın programına imza atacak...

ZUHAL TOPAL BEYAZ TV'DE 4/4 KADINI ARAYACAK

En iyi ben giyerim, en iyi ben pişiririm, en iyi ben bilirim diyen hamarat kadınlar Beyaz TV ekranlarında yarışacak.

Kadınlar, her etapta yeni bir iddia sergilerken, Zuhal Topal ve jürisi en hamarat kadınları seçecek.

4/4 Kadın 4 etapta seçilecek.

Programın “En İyi Ben Bilirim” isimli ilk etabında magazin, püf noktası ve genel kültür sorularıyla yarışmacıların bilgileri sınanacak.

“En İyi Ben Yaparım” etabında, yarışmacıların çamaşır, bulaşık, ütü gibi ev işlerine olan kabiliyetleri ortaya çıkacak.

“En İyi Ben Pişiririm” etabında yarışmacılar yemek yapmayı deneyecek.

Günün son etabında ise “En İyi Ben Giyerim” diyen yarışmacılar, kendilerine verilen kıyafetlerden kombinasyon yapıp jüriden tam puan almaya çalışacak.

Yarışmacıların amacı, her etapta marifetlerini sergileyip jüriyi etkilemek olacak.

Cuma günü haftanın finalinde birinci belli olacak.

Canlı yayında 4/4 kadını arayan Zuhal Topal, hafta içi her gün saat 15:00’te Beyaz TV

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=83743

---> Zuhal topal beyaz tv'de nasıl bir program sunacak?

beyaz tv bu sezon bayagi iddali anlasilan.

---> Zuhal topal beyaz tv'de nasıl bir program sunacak?

kanal çoştu ne diyelim, hayırlı olsun, show tv de canlılık yok, show tv yavaş yavaş eriyor. :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri