Zorunlu Açıklama

'-DamLa

Bayan Üye
Bugün bazı yayın organlarında "Başkandan Yöneticilere Yasak" başlıklı haberler yayınlanmıştır. Yeni sezon hazırlıklarının yapıldığı Davraz Kampı'nın, yöneticiler tarafından ziyaretine, Sayın Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun engel olduğuna dair yazılan haberlerin tamamı hayal ürünüdür.

Trabzonspor'da anlayışın tamamı ile değiştiği bu dönemde porfesyonel kadro görev başındadır ve futbolun patronu olarak Sayın Ünal Karaman görev yapmaktadır. Profesyonel kadrolaşma ve değişim gereği, takımımızın kamp ve deplasmanlarında yöneticilerimiz görev almayacaktır. Ziyarette bulunmak isteyen yönetim kurulu üyelerimiz de ziyaretlerini gerçekleştirmiştir. Bir yasaklama söz konusu değildir. Bu karar profesyonellere güvenin bir göstergesidir. Bundan böyle deplasmanlarda da kafile başkanı olarak bir yönetim kurulu üyemizin görevlendirilmesi de söz konusu olmayacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri