Zorla evlendirilseydiniz ne yapardınız ?

---> Zorla evlendirilseydiniz ne yapardınız ?

evlenmeye her türlü karşıyım bana ayak uyduracak bi kız yok bence :D kaçarım kısacası

Kaçarım ya zorla evlenmek.mi olurmuş xD
Hangi devirde yaşıyoruz :)

iyi bakalım kolay gelsin sana :D ben gelsemde kaçarmısın :D 190 a 100 kg haha

1.70 55 :D ooo camdan atlarim srtik napiyim :D

:D:D:D vay bee benden bile kacıyosun demek :tease::tease::girl_to_take_umbrag:YYYYYYYYYYYY14::YYYYYYYYYYYY14::YYYYYYYYYYYY14::YYYYYYYYYYYY14::5p27y::5p27y::150::150:

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] sen duygusuzsun ondan :D

Zorla evlendirildiniz diyosa... kimse evlenmez zaten ama evlendirildigini farz ederek cevap vermek gerek.

Zorla evlendirildimse tabi onceleri surati asik olurdum ama onu tanimaya calisirdim. Anlasabilecegim biri gibiyse gecinmeye calisirdim ama hic anlasamayacagom biri gibiyse bosanirdim. Kendi hayatimi kurardim.

not bırakıp çatıya kaçarım hahaha hahaha

Zorla Güzelik Olmaz Derdim O Zorla Evlendirilcegim Kisiye Anlatirdim ...Anlamasza Adioz Der Pohcami Alir Kacardim...

önce evet derim sonra gelinliği başkasına giydirip onla evlendiririm evlenmelerinide pencereden izlerim :D

Merhaba.

Bizi kimse zorlayamaz.
Gerekirse biz onu zorlarız!!!!!!!!,:kopkop::kopkop::kopkop:
Çok şükür.

Saygılar.

Kızlar için zor bir soru erkekler için pek olacak bi durum değil. He kızın babası bi türlü gördü de ondan evlendirmeye çalışıyorsa evlenmem hayatta. Zorla kimse bana bir şey yaptıramadı yaptıramazda seviyorsam zaten zamanı gelince elini öper isteriz :)

zorla evlendirilsem ne yapardım hmmmm... kaçmazdım. ben niye kaçayım o kaçsın :D hiç uğraşamam öyle, evde delirtirim onu o gider yani bende televizyonumun karşısına kurulur maçımı izlerim :D :1202bu0:

bu devirde öyle bir şey olmaz ama,
baktım olmuyor damada ben erkeğim derdim :d puhapuhahah

Eğer Zorla Birisiyle Evlenmiş Olsaydım. Bunu O Kişiye Defalarca Söylerdim. Ve O Evliliği Zehir Ederdim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri