Zordu ~

AySe^^

Bayan Üye
Zordu Seni uzaktan seyretmek , yokluk içinde varlığını yaşamak çok zordu

Aklıma her geldiğinde tebessüm ederken suçüstü yakalıyordum kendimi . Hatta tebessüm etmekle kalmıyor , neredeyse ağzım kulaklarıma varıyordu . belirsiz sersemliğimle. Sen zorsun ! Zor olansın . Ulaşmak istenipte ulaşılamayandın benim için. Daha kendini sevdirmeden acı çektirendin ….
Önceden çok önceden ….

Ben seni deli gibi severken ….Senin uğruna her şeyi göze alırken Uğuna akıtacak gözyaşım varkendi tüm bunların hepsi.Seninle paylaşmak istediğim okadar çok şey vardı ki ! İzin vermedin bana Dokundurmadın kendine , yaklaştırmadın bakmaya doyulamayan suretine ..
Ve ben Herseferinde azalan umutlarımla geri döndüm senden . Takii umudumda sevgimde tükenene kadar Takii son elvedam mezar sessizliğine bürününceye kadar
Takii öyle işte
Seni suskunluğa mahkum edipte gittim . İşin kötü yanı şu ki ; suçlayamadım hiçbir zaman seni ’Her şey senin yüzünden ! senin yüzünden bu haldeyim ben ‘ diyemedim hiç sana Çünkü seviyordum , seni deli gibi seviyordum Anlamını bulamadığım şeyler için sevmiyordum ben seni ! ‘SEN ‘ olduğun için seviyordum sadece ‘ SEN ‘ olduğun için …
Geçte olsa sana ‘ ELVEDA SEVDİĞİM diyebilmek güzeldi Bu bile mutlu etmişti beni . Çünkü içinde ‘ SEN ‘ vardın . Süreç acı verdi , yüreğimi parçaladı ama bitti !!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri