Zor bir soru, Buyrun bakaLim

Zor bir soru.. hadi buyrun bakem =)

• ASK

Oy: 7 38.9%
  • KARIYER

Oy: 11 61.1%

• Kullanılan toplam oy
    18

tatLichey

Bayan Üye

Simdi yazacakLarimi akLinizdan canLandirin ve icinizden gecen cevabi verin Pls...
Uni hayaLLerinizdeki bölumu kazandiniz..basariyla bitirdiniz.. bu arada deliLer gibi de asiKsiniz... ustelik karsi tarafda size ayni seyLeri hissediyor...
Nisanlaniyorsunuz..hersey cok guzel giderken, birgun posta Kutusundan bir Zarf cikiyor..
ayLar önce yurtdisi masTer icin basvurmustunuz ama akLinizdan tamamen cikmis.. we basvurunuzu kaBul edildigi yazisi gelince havalara ucuyorsunuz...

FAKAT: Simdi tercih zamani...
YILLARDIR BEKLEDIGINIZ KARIYER FIRSTAIMI? YOKSA ASK MI???

Siz olSaniz ne yapardiniz...???

:148:​

---> Zor bir soru, Buyrun bakaLim

tartismaya acık bi konu.

Birini cok seviyorsam

Ve öyle bir basvuru yapiyorsam karsımdakine kesinlikle danısır , fikrini aLırım.

eger danısmadan yapmıssam iLiski denmez buna zaten ;) yani en azından ben demem..

tartismaya acık bi konu.

Birini cok seviyorsam

Ve öyle bir basvuru yapiyorsam karsımdakine kesinlikle danısır , fikrini aLırım.

eger danısmadan yapmıssam iLiski denmez buna zaten ;) yani en azından ben demem..

tabikide orasi öyLe karsinizdakini danisdiniz ama kabul etmedi sonucta masterLikden bahsediyoruz.. kac sene suren birsey.. o zaman ne yapardiniz?? =)

Kariyer her zaman olur sevgi süreklilik ister O yüzden Aşk

her aşkın bir sonu vardır.

İeride kariyeri seçmediğim için pişman olacağımı bilirim bu yüzden

Kariyeri seçerim ;)

aşk

ama deger birisiyse kariyerimi burdada yapabilirim + sevgi koaly bulunmuyo heleki bu devirde

bu devirde meslegin onemli aski okadar onemsemiyorum artik fazla

Kariyer

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri