Zokora UEFA'ya gidiyor

karagümrük

Kayıtlı Üye
Zokora'nın, avukatları aracılığı ile UEFA'ya başvurmaya hazırlandığı öğrenildi.

PFDK'nın verdiği kararı, “Sadece yazık diyorum” şeklinde özetleyen Trabzonspor'un deneyimli oyuncusunun, avukatları aracılığı ile UEFA'ya başvurmaya hazırlandığı öğrenildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun önceki gün yaptığı toplantısında verdiği kararların odağındaki isim Trabzonsporlu Zokora, çıkan sonuçtan hiç memnun değil. Tıpkı kulübü gibi farklı bir ceza beklentisi içinde olan Fildişi Sahilli oyuncu, gelişmeleri kısaca, “Sadece yazık diyorum” şeklinde özetlemişti. Şu ana kadar kulübü Trabzonspor’un izleyeceği rotayı rakip eden Zokora’nın bundan sonra yurt dışı platformunda hakkını aramayı düşündüğü öğrenildi. Deneyimli futbolcunun konuyu avukatları ve menacerleriyle bir kez daha masaya yatıracağı ve UEFA’ya taşımayı dahi gündemine aldığı bildirildi. Zokora’nın konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluş görüntülerini ve diğer belgeleri de bu süreçte toplayıp hak arayışını devam ettirmesi beklentiler dahilinde.

Yönetimin fikrini alacak

Zokora’nın atacağı adımları somutlaştırmadan önce yönetimin üst düzey isimleriyle de görüşeceği edinilen bilgiler arasında. Her fırsatta konunun takipçisi olacağını düşünen Trabzonpor’un kurmaylarının da Zokora’ya her türlü desteği vereceği, ayrıca Bordo-Mavili kulübün de tahkim tarafından işin takipçisi olacağı bildirildi. (Fanatik)

Kaynak : http://www.haber3.com/zokora-uefaya-gidiyor-1303538h.htm#ixzz1sf4yjQcG

---> Zokora UEFA'ya gidiyor

trabzonspor yöneticilern baskı sonucu zokora böye bir şeye kalkışıyor, burda ırkçılık yok normalde emre futbolculara ne diyorsa aynı küfürü ediyor, ''pis zencide'' o kadar ağır bir laf değil.

trabzonspor yöneticilern baskı sonucu zokora böye bir şeye kalkışıyor, burda ırkçılık yok normalde emre futbolculara ne diyorsa aynı küfürü ediyor, ''pis zencide'' o kadar ağır bir laf değil.

' Pis' FenerLi . 'PİS ' zenci Diyor Dikkatini Çekerim Sana Basit Gelebilr Ama Zokora Bunları Anlatırken Gözyaşı Döktü.
Trabzonspor Yöneticilerinden Hiçbir Baskı Gelmediğini Zaten Açıkladı.
!

Son düzenleme:

Emre'ye de, ' Pis Türk ' demişler, n'olmuş ki...

Bana da ' Pis Adanalı ' diyorlar, ne var ki...

Sen de ne dandik konu açmışsın ' Pis Karagümrüklü '...

Kapayın konuyu. İnsanları, ötekileştirmeye kaldığımız yerden devam edelim...

[ındent][sıze="3"]emre'ye de, ' pis türk ' demişler, n'olmuş ki...

Bana da ' pis adanalı ' diyorlar, ne var ki...

Sen de ne dandik konu açmışsın ' pis karagümrüklü '...

Kapayın konuyu. Insanları, ötekileştirmeye kaldığımız yerden devam edelim...
[/sıze]
[/ındent]

:183:

Senin siyahı olmanı güneş yanığı sandı heralde bu Tff
İnşallah Uefa senin hakkını verecek.

bu arada
576826_3733187137664_1515606313_3156326_1383070025_n.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri