Zodyak Duaları (:

ashli

Bayan Üye
Koç burcu: Sevgili Tanrım, lütfen bana sabır ver ve eğer mümkünse hemen ver.

Boğa burcu: Sevgili tanrı, lütfen bana değişiklikleri kabul edebilmem için yardım et, ama lütfen benim istediğim gibi olsun.

İkizler burcu: Sevgili tanrı, tanrı kim? Tanrı nerde? Neden tanrım?

Yengeç burcu: Sevgili tanrı,..

Aslan burcu: Evet, hello, beni dinliyor musun?

Basak burcu:Sevgili tanrı, lütfen bizi mükemmel yap ve daha önce yaptığın gibi ölçme sakın.

Terazi burcu: Sevgili tanrı, lütfen karar vermeme yardımcı ol, ama diğer taraftan karar vermeme yardımcı olman iyi bir şey mi acaba?

Akrep burcu: Sevgili baba, günahlarımızı affet tıpkı bizim diğer günahkârları affetmemiz gibi, her ne kadar sürüngenler bunu hak etmese de.

Yay burcu: Sevgili Efendi, sana milyonlarca defa dedim, şu abartma huyumdan vazgeçmeye yardım et.

Oğlak burcu: Sevgili tanrı, sana bana yardım et derdim ama uzun zaman önce öğrendim ki insan kimseye güvenmemeli.

Kova burcu: Sevgili tanrı, değişikliği sevdiğimi biliyorum ama bu kaos çok komik.

Balık burcu: Sevgili efendi, bu akşam beşinci viskimi içmeye hazırlandığım sürede, lütfen şaşalı bir yıldız geçidi düzenle.

Alıntı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri