Ziya Doğan istifa etti!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan görevinden istifa etti.

Milliyet'in haberine göre, Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 5 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Diyarbakırspor'da fatura teknik direktör Ziya Doğan'a kesildi. Ankaragücü, Fenerbahçe ve Sivaspor ile berabere kalıp, Trabzonspor ve Denizlispor'a da mağlup olan Diyarbakırspor'da yönetim, Ziya Doğan'ı gönderme kararı aldı.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, görevinden istifa ettiğini bildirirken, "Ben bu kadar zor şartlarda bir takımda çalışmadım. Bu kadar zor şartlarda mücadele eden bir yönetim kurulu da görmedim" dedi. Doğan, Diyarbakırpor Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısında, şöyle konuştu:

"Bugünden itibaren yollarımız ayrıldı. Ama çok iyi dostluklar edindik. Kaldığım süre içerisinde çok sıkıntı yaşamama rağmen inanılmaz mücadele ettik. Böyle bir karar vermemizin Diyarbakırspor'a faydası olduğunu, artık bu havanın değişmesi kulüp ve takım üzerinde olumlu bir etki yaratacağına inandığımız için bugünden itibaren aranızdan ayrılıyorum. Diyarbakırspor'a herkesin sahip çıkması lazım."

Kulüp başkanı Çetin Sümer ise, hizmetleri için Doğan'a teşekkür ederek, "Mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Tek hedefimiz ligde kalmaktır. Hocanın yükünü paylaşamadık, onu yıprattık. Üst üste alınan kötü sonuçlar da bunu kamçıladı. Bizim de bu saatten sonra yeni teknik direktör arayışımız başlamıştır" diye konuştu.

BURSASPOR MAÇI

Başkan Sümer, Mart'ın ilk haftasıda oynayacakları Bursaspor'a otellerde yer verilmediği yönündeki iddialar üzerine de şöyle konuştu:

"Bunlar yanlış söylüyor. Bu maçı provoke etmenin bir anlamı yok. Bizler Diyarbakırlı olarak onları en güzel şekilde karşılayacağız. Şiddete şiddetle cevap verilmez. Dün Fenerbahçe maçında Bursasporlu yöneticiler şakayla karışık bu tür şeyler söylediler. Ama tamamıyla provokasyon. Diyarbakır'da oteller var. Eğer rezervasyonlar doluysa bizim yapabileceğimiz bir şey yoktur."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri