Zirve yarışı kızışıyor

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, hakemlerin Bursaspor için hassas davranmaya başladıklarını söyledi.

fft1mm1361829.jpg

Bursa Nilüfer İş Okulları Kafetaryası'nda (NİŞ Kafe) haftalık basın toplantısı düzenleyen Ertuğrul Sağlam, Eskişehir maçında yaşanan olaylar, hakemlerin kararları ve Gaziantepspor maçının önemi ile ilgili birçok konuda açıklamada bulundu. Haftalık basın toplantılarını farklı yerlerde sürdürme geleneğini devam ettirdiklerini belirten Ertuğrul Sağlam, bu hafta da güzel ve anlamlı bir yerde yaptıklarını söyledi. Bu kafetaryanın özel ve anlamlı bir yer olduğunu dile getiren Sağlam, "İnşallah bu hafta bizim açımızdan güzel başladığı gibi güzel sonlanır. Burası özelikle benim ve arkadaşlarımın önem verdiği yer. Çok güzel dostluk kurduk arkadaşlarımızla ve sık sık ziyaret ediyoruz. Huzur bulduğumuz bir yer. Halkımızın da buralara gereken desteği verip, kardeşlerimize katkı sağlamaları en büyük beklentimiz" dedi.
"ZİRVE YARIŞI KIZIŞIYOR"
Ligde zirve yarışının güzel bir hal aldığını ve tepedeki 3 takımın puanlarını yakın olmasının, arkadaki takımların da her an onlara yaklaşabilecek olmasının heyecanı artırdığını belirten Sağlam, "Bundan sonraki dönemde saha içindeki performans ve futbol kalitesi ile alacağımız puanlar bizim için önemli. Zirve yarışı gittikçe kızışıyor. Her hafta alınan sonuçların ardından sıralam değişiyor ve puanların önemi artık daha büyük. Zirve yarışı kritik bir hale geldi artık. Kendi adıma bu sözü vermek istiyorum; her ne şekilde olursa olsun kulüp olarak ortamı gerecek, polemik yaratacak söylemlerden uzak duracağız. Bu konuda sorumluluk sahibi herkesin aynı ciddiyeti göstererek Bursaspor'a yakışır söylemler içinde olması en büyük dileğim. Biz geçen sezon böyle davrandık ve sonucunda şampiyon olduk. Bu sezon da sonucu neye mal olursa olsun bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.
"HASSAS ŞEKİLDE UYGULUYORLAR"
Eskişehirspor maçında yaşanan olaylara değinen başarılı çalıştırıcı, artık daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Sağlam, "Eskişehir maçında gördük ki futbolcuların, bizim ve taraftarların gösterecekleri tavırların daha önemli olacağını gördük. Artık daha dikkatli olmamız gerektiğini gördük. Bütün hakemler, kuralları bizim üstümüzde hassas bir şekilde uygulamaya başladı" dedi.
"BİR ANLAMDA UYARI"
Hakemin verdiği kararların bir anlamda gelecek haftalar için uyarı olduğunu belirten Sağlam, "Ozan'ın atılması, benim gönderilmem, bizi daha dikkatli olmaya sevketti. Gelecek haftalarda yaşayacağımız önemli sıkıntıları görmek için bize bir anlamda uyarı oldu. Başta biz buna uyacağız ama taraftarlarımızdan da rica ediyorum, ufacık bir sıkıntı bize pahalıya mal olabilir. Kısacası daha dikkatli olmamız gerekecek" diye konuştu.
"KAZANIRSAK LİDER OLACAĞIZ"
Gaziantepspor maçının önemine değinen genç teknik adam, "Gaziantep maçın bizim için önemli bir karşılaşma. Bizim karşılaşmamızdan sonra şampiyonluk mücadelesindeki iki rakibimiz oynayacak. Kazandığımız zaman lider olacağız ve bu rakiplerimiz için nasıl baskı olur hep birlikte göreceğiz. Lider olarak karşılaşmadan ayrılmak istiyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ön plana çıkarılmak istenildiği bu ortamda lider olmak çok güzel mesaj olacaktır. Ama bizi çok zor bir maçın beklediği kesin" dedi.
"MUSTAFA KEÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINI HOŞ BULMADIK"
Bursasporlu futbolcu Mustafa Keçeli'nin dün basına yaptığı açıklamalara değinen Sağlam, "Mustafa Keçeli'nin, hakemler hakkında yaptığı açıklamayı hoş bulmadık. Biz açıklamalarda bulunuyoruz, ama bunu yaparken dikkatli davranıyoruz, hakemleri rencide edici konuşmamaya özen gösteriyoruz. Biz böyle davranıyorsak oyuncularımızın da böyle davranmaları gerekiyor. Oyuncularımızı tekrar uyaracağız" şeklinde konuştu.
"BU TAKIMIN ANTRENÖRÜ BENİM"
Eskişehirspor maçının ardından oyuncu değişikliği ile ilgili eleştirilere yanıt veren başarılı çalıştırıcı, "Eskişehir karşılaşmasında futbolcuların ortaya koyduğu performans için yapılan eleştirilere saygı duyarım. Bu takımın antrenörü benim ve inandığımız oyuncuları sahaya sürüyoruz. Herkesin kendi fikri vardır. Buna karşı benim görüş belirtmem doğru olmaz" diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri