Zıpırın Günlüğü !

ZipirBocuk

Banned
Tatilide bitirdik tatilin son günü günlük yazayım dedim.

diğer günlerden biraz daha hareketliydi sanki! Okullar açılcak diyemi ne ise artık :) güzeldi işte arkdaş mesaj attı gel okey partisi var diye okey oyniycaz diye gittim kendimi pazarda domateslerin arasında buldum :) pazarın içinden geçerken nedense bütün kızlar sürekli bize bunlar hiç aynaya bakmıyomu diye söyleniyolardi :) pazar sonu arkdaşa pantolon seçelim diyerek dalgımız butikteki kızlarda bizi görünce kaçtılar :) ama bi tanesi çok hoştu ama sanırım bi o kadarda boştu :) senlede uzun zamandır görüşmüoduk özlemişim vala :) hee okey oynadık mı diye merak ediyosun evet oynadık.. nedense bugün kör talih pek sırıttı bana :) 8 el biz 2 el onlar açtı hee 8 elin 7 si ni ben açtim ara sıra banada ugruyo bu kör talih! 1 haftadırda sigara içmiyodum ne güzel arkdaşlar sagolsun 3 tek içirdiler yine arkdaş çevresi işte napalim :) aklıma geldi son olarakta cafede counter strike yaptik onuda biz yendik hesap 12 ytl tuttu onlar ödedi hehe :) ee haram sayılmaz bilegimizin hakkı! :D gece gece resim çekilmek için çıktıgım heykelin tepesinde iken polisin in ordan aşagı diye bagırışı hala kulagımda çınlıyo :) walla benden bu kadar bi daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum ama bu aralar canım pek sıkkın görşmek üzere !

Orjinal Bi O Kadarda Farklı Çocuk :) Hasan Özcan- 11.02.2008

mjkmgr6.jpg

Son düzenleme:
hehe haRika bi güN.. sıkıcı ama bi okadaRda eğLenceLii hehe.....

Orjinal Bi O Kadarda Farklı Çocuk

haRbideN öyLE :)

akşam bazen okuldan 11 de bazen 1 de geliyorum.. okuldan gelince arkadaşlarla içip kafa tutariz .. kafama göre yaşiyorum hayatimi... mutlu olmaya çalişiyorum bu aralar mutluyum diyebilirim !

günlerim güzel geçiyo diyebilirim ! ama bazen aç kalıyorum önceden ütü yemek falan annem yapar ben bakardim ! şimdi bunlarin değerini anladim ! bugünde açtim ama üşenmeyip birşeyler hazırlayınca doydum ! okul çıkışı ise yol üstündeki kuru yemişciden çekirdek alir çitlete çitlete evime gelirim ! bir nevi hayatimi kafama göre yaşarim ! aa mutlumuyum bilmiyorum !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri