Zeytinyağli Yumurta

İnci

1907
Prenses
Malzeme :
8 tane yumurta
1 fincan iyi zeytinyağı
1 büyük limon
Tuz Biber

Yapılışı:
Yayvan bir kapta veya sahanda bir-birbuçuk bardak kadar su kaynatılarak yumurtalar sarıları dağılmadan dikkatle bu kaynayan suya kırılıp üzerlerine de kapağı kapanır. Yumurtaların akı orta derecede pişince sahan ateşten alınıp gene dikkatle sarıları karışmayacak surette yavaş yavaş suyu süzülür. Sonra yumurtalar bir delikli düz kepçe ile servis tabaklarına alınarak üzerlerine arzuya göre tuz ve karabiber ekilip zeytinyağı ve limon gezdirilerek
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst