MALZEME:
1/2 kg börülce
iki kücük kuru sogan
iki soyulmus domates
1/2 cay bardagi zeytinyagi
tuz
seker (isterseniz bir tatli kasigi bal, ben zeytinyaglilarda bal kullaniyorum, seker yerine daha lezzet veriyor)
sarimsak.
YAPILISI:
Temizlenip ayiklanmis dogranmis börülceler tencereye konur, üstüne ince dogranmis soganlar ayni sekilde domates, tuz sarimsak seker ilave edilir, yagi da koyun, yarim bardak su ile yavas pisirin. Zeytinyagli fasulye gibi soguk sevis yapin.
1/2 kg börülce
iki kücük kuru sogan
iki soyulmus domates
1/2 cay bardagi zeytinyagi
tuz
seker (isterseniz bir tatli kasigi bal, ben zeytinyaglilarda bal kullaniyorum, seker yerine daha lezzet veriyor)
sarimsak.
YAPILISI:
Temizlenip ayiklanmis dogranmis börülceler tencereye konur, üstüne ince dogranmis soganlar ayni sekilde domates, tuz sarimsak seker ilave edilir, yagi da koyun, yarim bardak su ile yavas pisirin. Zeytinyagli fasulye gibi soguk sevis yapin.