Zeytinyağlı Pratik Enginar

endLesS

Webmaster
Zeytinyağlı Pratik Enginar

=Malzemeler=

4 adet enginar (Ayıklanmış)
1 su bardağı arpacık soğan (Soyulmuş)
2 adet patates (Soyulmuş)
2 adet havuç (Soyulmuş)
1 çay bardağı Altın Hasat Zeytinyağı
1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un
Tuz
1 adet limonun suyu
1 diş sarımsak
2 adet defne yaprağı
1 bağ dereotu
1 tatlı kaşığı şeker

=Hazırlanışı =

• Bir kabın içine su koyun ve enginarları dörde bölüp
smiliv.gif
talaşlı yerlerini aldıktan sonra suyun içine atın.
• Soğanları
smiliv.gif
parmak gibi doğradığınız patatesleri ve havuçları da enginarların bulunduğu su kabına ilave edin.
• Tüm malzemeyi süzdürüp bir tencereye koyun.
• Yağı
smiliv.gif
unu
smiliv.gif
sarımsağı
smiliv.gif
tuzu
smiliv.gif
şekeri
smiliv.gif
defne yaprağını
smiliv.gif
limon suyunu ve sebzeleri kapatacak kadar suyu ekleyip
smiliv.gif
porselen tabakla bastıracak şekilde kapatın.
• Bir taşım kaynadıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp
smiliv.gif
kısık ateşte 30 dakika pişirin.
• Soğuduktan sonra açın. Servis yaparken üzerine dereotu serpiştirin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst