Zeytinyağlı mevsim türlüsü

Salvo

Kayıtlı Üye
Malzeme
2 çay bardağı Altın Hasat Zeytinyağı
500 gr. Ayşe kadın fasulye (Uçları koparılıp, kılçığı ayıklanmış)
2 adet kabak (Dışı kazınıp, parmak gibi kesilmiş)
4 adet domates (Kabuğu soyulmuş, kare doğranmış)
3 adet havuç (Soyulup, parmak gibi doğranmış)
4 adet soğan (Yemeklik doğranmış)
1 bağ maydanoz
1 çorba kaşığı şeker
Tuz

Hazırlanışı
" Fasulyeyi, kabağı, havucu yıkayıp süzgece çıkarın.
" Tencere içinde yağı kızdırın.
" Soğanı ilave edip, kevgir ile bir iki karışımla süzgeçteki sebzeleri içine koyun ve karıştırın.
" Domatesi, tuzu ve şekeri koyup, 5 dakika karıştırın.
" Sebzelerin yarım parmak üzerini aşacak kadar su koyup kaynatın. Kaynatırken üzerinde oluşan köpüğü alın.
" Üzerine yağlı kağıt koyduktan sonra kapağını kapatıp, ağır ateşte 25 dakika pişirin.
" Soğuduktan sonra, maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst