Salvo
Kayıtlı Üye
Standart Zeytinyağlı İç Bakla...
Zeytinyağlı İç Bakla...
İçindekiler
1 kg iç bakla
20-25 adet arpacık soğan
1 tatlı kaşığı şeker
tuz
zeytinyağı
Hazırlanışı
Baklaların iç kabukları ve arpacık soğanlar soyulur.
Tencere ısıtılır.
Isıtılan tencereye zeytinyağı ve arpacık soğanlar kavrulur.
Baklalar, şeker ve tuz ilave edilir.
Üstünü geçmeyecek kadar su konulup, ağır ateşte pişirilir.
Zeytinyağlı İç Bakla...
İçindekiler
1 kg iç bakla
20-25 adet arpacık soğan
1 tatlı kaşığı şeker
tuz
zeytinyağı
Hazırlanışı
Baklaların iç kabukları ve arpacık soğanlar soyulur.
Tencere ısıtılır.
Isıtılan tencereye zeytinyağı ve arpacık soğanlar kavrulur.
Baklalar, şeker ve tuz ilave edilir.
Üstünü geçmeyecek kadar su konulup, ağır ateşte pişirilir.