1 paket burgu makarna 300 gr tavuk kuşbaşı
250 ml krema 2 çorba kaşığı zeytin ezmesi
100 gr kurutulmuş domates tuz, karabiber
2 diş sarımsak
tavuklar yağda sotelenir,2 diş ezilmiş sarımsak eklenir, sarımsakların aroması çıkınca sırasıyla kuru domatesler, krema ve zeytin ezmesi eklenip bir taşım kaynatılır ve altı kapanarak. Haşladığımız ve süzdüğümüz makarnaya eklenir.
250 ml krema 2 çorba kaşığı zeytin ezmesi
100 gr kurutulmuş domates tuz, karabiber
2 diş sarımsak
tavuklar yağda sotelenir,2 diş ezilmiş sarımsak eklenir, sarımsakların aroması çıkınca sırasıyla kuru domatesler, krema ve zeytin ezmesi eklenip bir taşım kaynatılır ve altı kapanarak. Haşladığımız ve süzdüğümüz makarnaya eklenir.