zengin adam

HaDeS

Kayıtlı Üye
Amerikada, küçük bir kasabanın bankasına bir adam girer. Görevliye acilen yurt dışına çıkması gerektiğini, bunun için de 1 haftalığına 5000 $ kredi almak istediğini söyler.

Banka müdürü gelir, adama kendilerini tanımadığını, bu yüzden teminat göstermesi gerektiğini bildirir. Adam "kolay" der. "Arabamı size rehin bırakayım. Değeri 100.000 $ dır"

Evraklar incelenir, adam doğru söylemiştir. Kredi hemen verilir, araba bankanın kapalı garajına çekilip emniyete alınır. Adam gider.

Ancak banka müdürü meraklanmıştır, adamı araştırır. Onun çok zengin bir iş adamı olduğunu öğrenir. Hayretler içerisindedir.

Bir hafta sonra adam döner, 5000 $ + 7 $ faiz öder, arabasını alır. Banka müdürü adama yaklaşır, sorar :
- Sizin çok zengin bir iş adamı olduğunuzu öğrendim. Niye bizden 5000 $ kradi aldınız, ihtiyacınız yokki ?
- Dostum, sen 100.000 $ değerinde bir arabayı sadece 7 $ karşılığında bir hafta güvenle bırakabileceğin bir otopark biliyormusun ?
hahaha
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst