Zencefilli Somon Balığı

Hestia

Bayan Üye
Malzemeler
500 gr. somon balığı filetosu,
2 su bardağı yasemin pirinci,
½ çay bardağı zencefil turşusu,
2 yemek kaşığı tereyağı,
yeteri kadar tuz ve biber.



Yapılışı
Somon balığı filetosu parçalara ayrılır ve tuz, biber ile tatlandırılır. Yasemin pirinci bir süre kavrulur. Tencereye pirinçler koyulur, birkaç sefer karıştırıldıktan sonra ocaktan alınır. Somon balıkları ızgarada pişirilir. Kızartılan somon balıkları yasemin pirinci pilavı ile servis edilir.

Afiyet Olsun
 
---> Zencefilli Somon Balığı

simdi bunun yaninda ,
r...ki olsun diyecegim arkadaslar,
kizacak :D
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst