ZENCEFİLLİ LİMONATANIN MALZEMELERİ
(5–6 bardak için)
·5 adet limon kabuğu
·4–5 dal taze nane
·1 yemek kaşığı bal
·5 adet limonun suyu
·1 silme çay kaşığı zencefil
·5 su bardağı su
Zencefilli limonatanın Hazırlanışı: Limon kabuklarını, naneleri ve balı blender’den geçirin. 5 adet limon suyu, 1 silme çay kaşığı zencefil ilave edin. Karışımı tülbentten geçirerek süzün. 5 bardak su ilave edin. Soğuk servis edin. Arzuya göre buz katılabilir.
(5–6 bardak için)
·5 adet limon kabuğu
·4–5 dal taze nane
·1 yemek kaşığı bal
·5 adet limonun suyu
·1 silme çay kaşığı zencefil
·5 su bardağı su
Zencefilli limonatanın Hazırlanışı: Limon kabuklarını, naneleri ve balı blender’den geçirin. 5 adet limon suyu, 1 silme çay kaşığı zencefil ilave edin. Karışımı tülbentten geçirerek süzün. 5 bardak su ilave edin. Soğuk servis edin. Arzuya göre buz katılabilir.