Zeki Müren'in son 15 günü film oldu

RaPizM^^

Bayan Üye
Hamza Yerlikaya Spor Salonu’nda düzenlenen “Çığlık Çığlığa Bir Sevda” filminin gala gecesine, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, filmin oyuncuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başrollerini Hun ve Selma Güneri’nin paylaştığı “Çığlık Çığlığa Bir Sevda” filminin gala gecesi yapıldı.

Ediz Hun, sanat güneşi Zeki Müren’in hayatının son günlerini anlatan filmle ilgili olarak “Güzel bir çalışma oldu. Filmden çok haz duydum, tatmin oldum” dedi. Sultangazi Hamza Yerlikaya Spor Salonu’nda gerçekleşen “Çığlık Çığlığa Bir Sevda” filminin gala gecesine, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, filmin başrol oyuncuları Ediz Hun, Selma Güneri, Tomris Özalp ve yönetmen Ülkü Erakalın katıldı. Gösterim için spor salonuna akın eden vatandaşlar Ediz Hun’a sevgi gösterilerinde bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çocukluk yıllarında Türk sinemasını yakından takip ettiğini belirterek şunları söyledi:

“ÇOK DUYGULANDIM”
“Ediz Hun ve Kartal Tibet’in filmlerini hayranlıkla seyreder, her defasında da eve ağlayarak dönerdim. Zeki Müren’in hayatının son günlerini anlatan bu filmi izlerken de o eski günlere döndüm ve çok duygulandım.” Filmde Zeki Müren’i canlandıran gazetemizin Yeşil Sayfa yazarı, aktör Ediz Hun, “Filmde Zeki Müren’in kendisini birebir canlandırmış değilim. Sadece onun son 15 günlük hayatından bazı kesitleri aktarmaya çalıştık. Bu sadece Zeki Müren’in değil, birçok bestekârın hayatından kesitleri de aktaran film şeklinde değerlendirilebilir. Güzel bir çalışmaydı. Değişik bir film, alışılagelmiş, günümüzdeki birtakım filmler gibi de değil. Daha farklı bir mesajı var” diye konuştu. Konuşmaların ardından Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; Ediz Hun, Selma Güneri ve Tomris Özalp’a Türk sinemasına katkılarından dolayı birer şükran plaketi takdim etti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri