Zekeriya Beyaz din adamımıdır?

İnciBaran

Bayan Üye
degerli arkadaşlar....hepimizin kendi çapında dini bilgileri vardır...inaçlarınıza hasisiyetini de vardır...bilmedigimiz konuları bilgin din adamlarına danışırız..medyada popüler olan zekeriya beyaz bunlardan biridir..geçmiş yllarda gazete cem yılmaza-"ramazanla aranız nasıl "sorusuna cem yılmaz.."zekeriya beyazdan çok iyidir"cevabını vermiştir...ayrıten karedeniz arkıcısı ismail türüt"haca gidersem şeytan taşlama görevimi türkiyee zekeriya beyazı taşlayarak tamamlayacagım..."yorumuyla gazetelerde manşet olmuştu...

acaba arkadaşlar sizler zekeriya beyazın din adamı ve dini bilgilerini nasıl yorumlarsınız?iyi paylaşımlar dilegiyle...selametle kalınız......

---> Zekeriya Beyaz din adamımıdır?

adam sosyoloji mezunu diye hatırlıyorum dinle alakası yok
Adamın köpekle gezersem azrail gelemez yanıma demesiyle kendinin ne oldugunu ortaya koyuyor

---> Zekeriya Beyaz din adamımıdır?

Büyük olasılıkla milletin tepkisini çekeceğini bile bile,gündemde kalabilmek için saçmalar bu şahıs...

Ve yahut söylediklerine kendisi de inanarak söylüyor ise ciddi bir ruhsal sorunu var demektir...

Ben din adamı olarak görmüyorum elbet....
Olay din adamlarında kitlenip kalmıyor hem....
Hadislerimiz var,sünnetlerimiz var ve Kuranı Kerimimiz var...
Her din adamının söylediğini,,akıl sorgulamadan,göz okumadan hayatımıza mı alacağız ?
Ya o din adamı diye geçinen şahıs bu örnekte olduğu gibi,bir psikopatsa...Ve yahut adam ''birileri'' tarafından kiralanmışsa....

Aklımız var...Aklımızla ve kuranı kerimle neyin doğru neyin yanlış olabileceğini gayet iyi ayırabiliriz...
Lakin bir de Nefs var.... Eh din adamı diyor madem bizde yapalım diyenler...Sanki bunun söylenmesini 4 gözle bekliyor gibi..Hoca söylüyor napalım yalansa günahı onun boynuna diyen nefs köleleri var...

Ne diyeyim...Zekeriya amcamı öpüyorum ! ve kucak dolusu sevgilerimi !! yolluyorum buradan...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri