Zaman durmalı şimdi, durmalı ve geri akmalı.
Zaman asrısaadet olmalı…
Olsun ki sönebilsin yüreğimde ki ateş
Zaman geri akmalı ve alıp götürmeli beni o kutlu insana. Yüzüm ne kadar tutmuyor olsa da cemaline bakmaya ve ne kadar günahlara batmış olsam da O’nun nuru temizleyecektir günahkâr ruhumu ve nuru paklayacaktır yüzümü…
Zaman geri aksın ve ben karşısında diz çökeyim bütün mahcupluğumla ve anlatayım yaşadığım girdabı, çektiğim ızdırabı. Sünnetini terk edince çaresiz kalışlarımı ve adını anmayınca huzurdan yoksun bırakılışlarımı…
Zaman geri aksın n’olur…
Aksın ki O tutsun çaresiz kalan ellerimi…
Aksın ki sunsun bana rahmet pınarını…
O kadar susamışım ki sanaaa
O kadar bihaber yaşamışım ki senden
Mahcubum
Mahcubum Sevgili
Umutlarımın teker teker yok olmasının sebebi senin yolunda olmayışımdanmış meğer. Nasıl olurda senin varlığını bu kadar geç fark ediyorum. Sen o kadar sevip önemserken ümmetini ve beni de almadan girmezken cennete, ben adını anmaktan bile aciz kalıyorum çoğu kez…
Zaman geri aksın n’olur…
Aksın ki bildireyim arzı halimi
Aksın ki af dileyeyim hz.Vahşi gibi…
Zaman geri aksın ki kalbimi emanet edeyim O’na
O ki en güvenilir olan.
Zaman geri aksın n’olur…
Aksın ki gecenin şahit olduğu gibi şahit olsun gözyaşlarıma. Ve ben bildireyim tükenişlerimi. Ancak o sona erdirir serzenişlerimi…
Biliyorum zaman geri akmayacak…
Zaman geri akmayacak ama umutlarımın boynu bükük kalmayacağından eminim. Biliyorum ki Allah Resulü boynu bükük bırakmayacak beni. Çaresizlerin çaresi olan sevgili benimde çarem olacak. Biliyorum ki Allah Resulü affedilmem için Rabbine niyazda bulunacak. Biliyorum ki senin yolun umut yoludur EY NEBİ…
Şahit ol Yarab! Resulünü çok seviyorum…
Şahit ol Yarab! Yolu yolumdur benim
.
ayşe koçer
Zaman asrısaadet olmalı…
Olsun ki sönebilsin yüreğimde ki ateş
Zaman geri akmalı ve alıp götürmeli beni o kutlu insana. Yüzüm ne kadar tutmuyor olsa da cemaline bakmaya ve ne kadar günahlara batmış olsam da O’nun nuru temizleyecektir günahkâr ruhumu ve nuru paklayacaktır yüzümü…
Zaman geri aksın ve ben karşısında diz çökeyim bütün mahcupluğumla ve anlatayım yaşadığım girdabı, çektiğim ızdırabı. Sünnetini terk edince çaresiz kalışlarımı ve adını anmayınca huzurdan yoksun bırakılışlarımı…
Zaman geri aksın n’olur…
Aksın ki O tutsun çaresiz kalan ellerimi…
Aksın ki sunsun bana rahmet pınarını…
O kadar susamışım ki sanaaa
O kadar bihaber yaşamışım ki senden
Mahcubum
Mahcubum Sevgili
Umutlarımın teker teker yok olmasının sebebi senin yolunda olmayışımdanmış meğer. Nasıl olurda senin varlığını bu kadar geç fark ediyorum. Sen o kadar sevip önemserken ümmetini ve beni de almadan girmezken cennete, ben adını anmaktan bile aciz kalıyorum çoğu kez…
Zaman geri aksın n’olur…
Aksın ki bildireyim arzı halimi
Aksın ki af dileyeyim hz.Vahşi gibi…
Zaman geri aksın ki kalbimi emanet edeyim O’na
O ki en güvenilir olan.
Zaman geri aksın n’olur…
Aksın ki gecenin şahit olduğu gibi şahit olsun gözyaşlarıma. Ve ben bildireyim tükenişlerimi. Ancak o sona erdirir serzenişlerimi…
Biliyorum zaman geri akmayacak…
Zaman geri akmayacak ama umutlarımın boynu bükük kalmayacağından eminim. Biliyorum ki Allah Resulü boynu bükük bırakmayacak beni. Çaresizlerin çaresi olan sevgili benimde çarem olacak. Biliyorum ki Allah Resulü affedilmem için Rabbine niyazda bulunacak. Biliyorum ki senin yolun umut yoludur EY NEBİ…
Şahit ol Yarab! Yolu yolumdur benim
ayşe koçer