Zaman

ronin22

Kayıtlı Üye
Merhaba!Ben hani şu unuttuğunuz,bazen hatırlayıp geri dön dediğiniz zaman.Şarkılar yazdığınız pişmanlıklarınızın olduğu zaman.Hatırladınız mı beni?Değerimi bilmediniz.Bütün insanlık,herkes...Beni kimse anlamadı.Sen sakallı amca!Daha zamanı var dedin,kaybettin.Sen delikanlı daha sınava var dedin zaman çok dedin,bana güvendin ama unuttun.Ya sen genç adam!Bugün söylerim,yarın söylerim dedin,zaman var dedin.Ne oldu?Bak nikahı var bugün.Sen güzel kız neden kırdın arkadaşını?Getiremezsin beni geri.Pişmansın şimdi.Peki sen bankta yatan amca!Zamanında hor görmüşün insanları,tepeden bakıyordun.Bu elbiseden başkasında görürsem iade ederim diye kibirlendiğin o tezgahtar şimdi fabrika sahibi.Zamanında yedin içtin eğlendin.Hadi zamanı geri getirde dost ol o tezgahtarla.Mümkün mü? geri getirmek beni?
Şimdi hepiniz arıyorsunuz beni.Belki mektubumu bile sonra okurum,daha zamanı var ded bir kenara atarsınız.Aman sakın,sakın aynı hataya düşmeyin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri