Zalayeta şov başladı!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kayserispor'un flaş transferi dün ilk idmanına çıktı.

367076.jpg

Marcelo Zalayeta dün yeni takımı Kayserispor’la ilk antrenmanına çıktı. Takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra Kadir Has Tesisleri’ndeki idmanda çalışmalara başlayan Uruguaylı golcü futbolcu, 9 numaralı formayı sırtına geçirdi. Yaptığı klas hareketlerle ilk antrenmanında kalitesini ortaya koyan yıldız oyuncu, sempatik tavırlarıyla dikkat çekerken, kısa sürede yeni takım arkadaşlarıyla uyum sağladı. “Canla başla mücadele edip başarılı olacağım” diyen 32 yaşındaki futbolcu, “Uzun yıllar İtalya’da futbol oynadım. Artık değişikliğe ihtiyacım vardı. Kayserispor’dan gelen cazip teklifi değerlendirdim” dedi.

Teknik direktör Şota Arveladze ise Zalayeta’nın transferiyle takımın daha da güç kazandığını ifade edip, “Ekip olarak mutluyuz. Çok iyi bir santrfor geldi. Ünlü bir isim. Kendisinden beklentimiz çok. Kalitesini Türkiye’de de gösterip, takıma faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri