http://www.youtube.com/watch?v=TSJgmXZ5R88
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 16 Şub 2011 #2 ---> zakkum - yüzük Üstteki Bu kutuyu tıklayıp çıkan kodun içine paçanın linkini atıyorsunuz. Düzenlenmiştir.
---> zakkum - yüzük Üstteki Bu kutuyu tıklayıp çıkan kodun içine paçanın linkini atıyorsunuz. Düzenlenmiştir.
Numetrik Bayan Üye 16 Şub 2011 #3 ---> zakkum - yüzük teşekküreddim efendim bende link ekleye tıklıyorum
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Ağu 2011 #6 ---> zakkum - yüzük Kendisi bile bilmiyor ama. Hatırlatsın diye seni bana. Gözleri pek andırmasa da, İsmini verdim küçük kızıma :'( :'( +
---> zakkum - yüzük Kendisi bile bilmiyor ama. Hatırlatsın diye seni bana. Gözleri pek andırmasa da, İsmini verdim küçük kızıma :'( :'( +
Sibel1 Bayan Üye 9 Eki 2011 #7 ---> zakkum - yüzük ßyn ChâpriSs' Alıntı: Kendisi bile bilmiyor ama. Hatırlatsın diye seni bana. Gözleri pek andırmasa da, İsmini verdim küçük kızıma :'( :'( + Genişletmek için tıkla ... ayneenn + sözler çok müthiş.. inşallah düşmeyiz oralara kadar harika bi parça
---> zakkum - yüzük ßyn ChâpriSs' Alıntı: Kendisi bile bilmiyor ama. Hatırlatsın diye seni bana. Gözleri pek andırmasa da, İsmini verdim küçük kızıma :'( :'( + Genişletmek için tıkla ... ayneenn + sözler çok müthiş.. inşallah düşmeyiz oralara kadar harika bi parça
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 21 Ara 2011 #9 ---> zakkum - yüzük bu bir, anason iki. alkolik yapacak bu adam bizi :M