RdF-0lhZtJI
M Moreas Bayan Üye 13 Mar 2014 #2 ---> Zaafımsın - Murat Yürük Şarkı çok hoş Son düzenleme: 20 Mar 2014
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 May 2014 #3 ---> Zaafımsın - Murat Yürük ahahaha gecen bır arkadasım bana bunu dınle dedı neyı ıma ettıgını daha ıyı anladım zaafımmsn hımmmm
---> Zaafımsın - Murat Yürük ahahaha gecen bır arkadasım bana bunu dınle dedı neyı ıma ettıgını daha ıyı anladım zaafımmsn hımmmm
M Moreas Bayan Üye 24 May 2014 #4 ---> Zaafımsın - Murat Yürük bal_böceği' Alıntı: ahahaha gecen bır arkadasım bana bunu dınle dedı neyı ıma ettıgını daha ıyı anladım zaafımmsn hımmmm Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun :98xz7:
---> Zaafımsın - Murat Yürük bal_böceği' Alıntı: ahahaha gecen bır arkadasım bana bunu dınle dedı neyı ıma ettıgını daha ıyı anladım zaafımmsn hımmmm Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun :98xz7:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 May 2014 #5 ---> Zaafımsın - Murat Yürük hayırlı olcek bıse yok kız
M Moreas Bayan Üye 24 May 2014 #6 ---> Zaafımsın - Murat Yürük bal_böceği' Alıntı: hayırlı olcek bıse yok kız Genişletmek için tıkla ... Yok genel anlamda dedim Her şeyin hayırlısı olsun
---> Zaafımsın - Murat Yürük bal_böceği' Alıntı: hayırlı olcek bıse yok kız Genişletmek için tıkla ... Yok genel anlamda dedim Her şeyin hayırlısı olsun
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 May 2014 #7 ---> Zaafımsın - Murat Yürük peki madem öle olsun