Yüzü Turan'a Kalbi Özge'ye Hayat Verecek

Gözde'

Bayan Üye
Uşak'ta, beyin ölümü gerçekleşen 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın yüzü, 34 yaşındaki Turan Çolak'a, kalbi ise Ankara'da 25 yaşındaki Ayşe Özge Uyar'a naklediliyor.


5xmyd.jpg




Beyin ölümünün gerçekleşmesi sonucu ailesi tarafından organları bağışlanan 19 yaşındaki Yılmaz'ın kalbi, gece saatlerinde özel bir ekip tarafından Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Uşak'tan Ankara'ya getirildi.

Yılmaz'dan alınan kalp, Ankara Üniversitesi Kalp Merkezi'nde 25 yaşındaki Ayşe Özge Uyar'a naklediliyor.

Ameliyattan önce gazetecilere açıklama yapan abla Demet Uyar, kardeşinin 8 yıldır kalp yetmezliği sorunu yaşadığını, yaklaşık üç aydır da nakil için kalp beklediklerini söyledi.

Uyar, 'Bir erkeğin kalbini taşıyacak, söylediler. Kendisinin haberi var zaten. İnşallah her şey iyi olur. Önemli olan ameliyat sonrası. Hayırlısıyla her şey güzel olacak'' dedi.​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst