ashli
Bayan Üye
Yuzu, greyfurt ve limon aromasında bir Japon meyvesidir.
Yuzu vücudu ısıtmasıyla bilinir ve bu yüzden Japonya'da genellikle kışın yapılan soğuk banyoların içine atılır.
Yuzu Banyosu
- 2 oz. Soşu (Japon tohum alkolü)
- 1/4 oz Yuzu Suyu
- 1/4 oz Portakal Likörü
- Garnitür: Misket Limonu(lime) ve Portakal halkası
- Bardak Kenarına(Opsiyonel): Tuz, nane ve şeker karışımı
Soşu'yu, Yuzu Suyu'nu ve Portakal Likörünü buzla beraber bir şeykırda(Shaker) karıştırın. Soğutulmuş martini bardağına boşaltıp garnitürle süsleyin.
Yuzu vücudu ısıtmasıyla bilinir ve bu yüzden Japonya'da genellikle kışın yapılan soğuk banyoların içine atılır.
Yuzu Banyosu
- 2 oz. Soşu (Japon tohum alkolü)
- 1/4 oz Yuzu Suyu
- 1/4 oz Portakal Likörü
- Garnitür: Misket Limonu(lime) ve Portakal halkası
- Bardak Kenarına(Opsiyonel): Tuz, nane ve şeker karışımı
Soşu'yu, Yuzu Suyu'nu ve Portakal Likörünü buzla beraber bir şeykırda(Shaker) karıştırın. Soğutulmuş martini bardağına boşaltıp garnitürle süsleyin.