Yüzdeki çilleri geçirmek için bitkiler

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Çillerden kurtulmak

Yüzdeki çilleri geçirmek için ,bir çay bardağı içerisine çiğ süt ( marketlerden veya köy sütü ) konur. Çiğ sütün içerisine bir adet hormonsuz salatalık doğranıp ilave edilir , karışım iki saat bekledikten sonra süzülür. salatalık tülbent yada tülbent görevini görecek herhabgi bir şey ile sıkılarak özünün süte geçmesi sağlanır. Bu süt ile çilli yüze sık sık pamuk la pansuman yapılır. Bu terkibe 10- 15 gün devam edilirse yüzdeki çiller tamamen olmasada farkedilmeyecek hale gelecektir.
Not: salatalık yerine çileğide kullanabilirsiniz. Fakat salatalığın özü daha etkilidir. Denenmiştir.

---> Yüzdeki çilleri geçirmek için bitkiler

ben seviyorum yaa keske bendede olsa ..1 tanne bile yok :D

Bende yaz başı güneş açınca oluşmaya başlıyorlar. Yanaklarımın üstü burnumun üstü bir sıra çil.
Bunlar fayda etmez ama sölim kurtulmanın tek yolu güneşe çıkmamak. Olmasın diye çıkmıyorum xD

cik kiz gunese vucud gunesde istiyor ciller guzel bosverr

cik kiz gunese vucud gunesde istiyor ciller guzel bosverr
eed herkes bana güneşten kaçma diyor. Güneş kremleri hani spreyler varya onlar sayesinde çıkabiliyorum dayanamıyorum güneşe.
Çok hassasım canm ahah
ter.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri