"Yuvada Kaldığım İçin Mutluyum"

Until The Grave

fσяυм ρяє&#
Prenses
semih_sevinc_kasim2010__OVWdYnue_.jpg

Golcü futbolcumuz Semih Şentürk Fenerbahçemiz ile sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Semih Şentürk resmi sitesinden şu aşıklamayı yaptı;

Öncelikle herkese merhaba.

Uzun bir aradan sonra yenilenen web sitem ile karşınızdayım. Alt yapısında yetiştiğim ve birçok başarılar yaşadığım Fenerbahçe ile yeniden anlaşarak, beni ben yapan kulübümde kalmaktan dolayı çok mutluyum. Dile kolay 12 yıl oldu. 3 yıl daha kulübümde ter dökeceğim için gururluyum. Anlaşmanın detaylarını kulübüm resmi olarak yapacaktır.

Transfer sürecim boyunca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yönetimimizin ve tabii ki Aykut Kocaman`ın yaklaşımı ve bana olan inancı kalmamdaki en önemli sebeptir. Gönlüm Fenerbahçe`de devam etmekten yanaydı. Yurtiçi ve yurtdışı bir çok takımdan teklif almama rağmen, özellikle yurtiçinde Fenerbahçe`den başka bir takımda oynamak istemedim.

Geçtiğimiz sezon yaşadığım sakatlıkların da etkisi ile fazla süre almasam bile, fırsat bulduğum her an elimden geleni yapmaya çalıştım. Sezonun ikinci yarısı muhteşem bir geri dönüş yaparak tarifi zor bir şampiyonluk yaşadık. Fenerbahçe`de yaşadığım en anlamlı şampiyonluktur. Muhteşem bir mücadele, muhteşem bir uyum, sonuna kadar pes etmeden başarıya ulaşma isteğimiz ve tabii ki büyük Fenerbahçe`nin büyük taraftarlarının desteği bize bu şampiyonluğu getirdi. Emeği geçen başkanımıza ve yöneticilerimize, tüm futbolcu arkadaşlarıma, teknik heyetimize ve Can Bartu Tesisleri çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu şampiyonlukta herkesin emeği çok. Bu birliktelik ve arkadaşlık olduğu sürece başarı yolunda önümüzün açık olduğu aşikar.

Trabzonspor`u sonuna kadar mücadelesinden dolayı kutluyorum. Son haftaya kadar yoğun stres ve tempoda geçen bir lig izletti iki takım da. Futbol, sahada oynandığı sürece güzeldir. Senelerce böyle keyifli bir lig izlemek tek dileğim.

Tatil dönüşü, bizler için geçmiş sezonu geride bırakarak, yeni sezonla ilgili hedeflere odaklanacağız. Yeni sezonla ilgili de beni en çok heyecanlandıran olay, kuşkusuz Şampiyonlar Ligi`nde göstereceğimiz performans. Düşündükçe heyecanlanmamak elde değil.

2008 yılında gösterdiğimiz büyük başarıdaki en önemli faktör; yönetimiyle, hocasıyla ve takım arkadaşlarımla kenetlenmiş bir ruha sahip olmamızdı. Bu sene bu havayı ve ruhu tekrar yakaladığımıza yürekten inanıyorum. Yeni sezonda yine çeyrek final, yarı final görerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.

Yeni sezonla birlikte forvet hattımız oldukça iddialı konumda. Bu durumdan kesinlikle rahatsız değilim. Kendime olan güvenim her zamankinden fazla. Niang, Emenike ve Güiza ile aramızda zorlu ve güzel bir forma kapma savaşı yaşanacak. Bundan tabii ki Fenerbahçe kazançlı çıkacak. Yeteneklerimi antreman ve maçlara yansıttığım sürece sahadaki yerimi alacağımı biliyorum.

Önümüzdeki sezonda her kulvarda başarılı olmak istiyoruz. Türkiye Kupası ve tabii ki Lig Şampiyonluğu’nu kazanarak, Avrupa`da çeyrek final ve yarı final görmek istiyoruz. Kişisel olarak da “gol kralı” olmak için elimden geleni yapacağım.

18. şampiyonluğumuzun tadını çıkartmaya devam edin. Büyük Fenerbahçe taraftarlarından, yeni sezon ile ilgili sabırlı olmalarını ve her zaman olduğu gibi yanımızda olmalarını istiyoruz. Sizler kötü anımızda bile yanımızda olduğunuz sürece, bizler yüzünüzü daima güldüreceğiz.

Fenerbahçe serüvenimde yeni bir sayfa ve hazır bir Semih olarak karşınıza çıkıyorum. Fenerbahçe`ye geldiğim ilk günkü gibi heyecanlıyım ve bir an önce yeni sezonun başlamasını istiyorum.

Unutmadan, basketboldaki beşinci şampiyonluğumuzu bize kazandırmak için büyük mücadele veren Fenerbahçe Ülker`e final serisinde başarılar diliyorum. Kalitelerini sahaya yansıttıklarında kazanacaklarını ve onlara inanan bizleri mutlu edeceklerine eminim.

Tüm Fenerbahçe camiasına başarılar ve kupalarla dolu bir yıl diliyorum.

Saygılarımla
Semih Şentürk

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri