Yusuf çok Sabırsız..

уαяєη

ɘƨмɘя
Bayan Üye
7_239739_17FAN12YUSUF-B570_414_232.jpg

Werder Bremen karşılaşmasında ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giyen Yusuf, taraftarlara seslendi: İnönü´deki Denizli maçı için sabırsızlanıyorum.

‘Kendimi çok iyi hissediyorum’
Beşiktaş'ın yeni transferi Yusuf Şimşek, Werder Bremen maçı sonrasında FANATİK’e konuştu. Siyah-Beyazlı formayı giydiği ilk maçı heyecan verici olarak yorumlayan Yusuf, “Son iki aydır hiç maç yapmadım, sadece 5-6 idman kaçırmıştım. Maçta fiziksel olarak kendimi iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Maç içerisinde kendimi zorlayıp, fiziksel olarak son durumumu görmek istedim. Vücudum bana olumlu tepki verdi. Werder Bremen karşılaşmasında 90 dakikayı da tamamlayabilirdim” diye konuştu.

Alacaklarından vazgeçti
Denizlispor maçında 90 dakika sahada kalmak istediğini belirten Yusuf, şöyle konuştu: Çok samimi söylüyorum, Beşiktaş seyircisi karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum. Kendime güveniyorum ve tribünlerden destek bekliyorum... Bu arada Yusuf’un Beşiktaş’a transferi sırasında Bursaspor’daki tüm alacaklarından vazgeçtiği bildirildi. Bursa’dan Yusuf’un 120 bin, menaceri Alaattin Gülerce’nin de 100 bin alacağı bulunduğu, ancak Yeşil-Beyazlılar’ın ödemeye yanaşmaması üzerine vazgeçtikleri kaydedildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri