Yürü be Başkan!

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Trabzonspor'un patronu Sadri Şener'in gündeme bomba gibi düşen sözlerine Bordo-Mavili taraftarlardan destek geldi. Karadeniz ekibinin 12. adamı suskunluğun artık bu dönemde yanlış anlaşıldığı fikrini savunuyor.

fft1mm1360634.jpg

“Fener kadar Kayseri kalecisi Volkan’ı da tebrik etmek lazım. Muazzam bir kaleciymiş, 2. dakikada pes ettirdi takımını”

Esprili kişiliğine rağmen zaman zaman yaptığı sert çıkışlarla da dikkat çeken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in son açıklamaları kelimenin tam anlamıyla gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz haftanın kapanış karşılaşması olan Fenerbahçe-Kayserispor maçında konuk ekip kalecisi Volkan Babacan’ın yaptığı hatalardan bahseden ve “Fenerbahçe’yi tebrik ettim. Kayserispor’un kalecisini de tebrik ettim. Muazzam bir kaleciymiş, daha ikinci dakikada pes ettirdi Kayserispor’u ve daha gerisine de gerek kalmadı. Ben olsam o golü yedikten sonra işaret eder beni değiştirin derim. Maçta yaptığı birkaç tane daha hata var, ama bu tabi şans. Bize de inşallah aynı hataları yapar diye temenni ediyorum” ifadelerini kullanan Şener, en çok konuşulan konunun startını vermiş oldu.

---> Yürü be Başkan!

İftira atmaktır bu hiç olmadı öyle birşeyi Kayserispor kalecisi Volkan yaptıysa bile kendi vicdanına kalmış bir durumdur. Kendilerini Şanlıurfalılardan istedikleri desteği ve maç sonunda cıkan olaylarıda kendilerinin yaptıkları iddia edildiğinde yok biz yapmadık etmedik urfa kardeş takım. Kayserispor açısından üzücü bir durum olmuş ama başkan yediklerini çıkaramıyor olmalı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri