Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz?
REiSS Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #4 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? Bize Heryer Cennet Vatan ! Ama Anket Gereği Cevap Verelim Hadi İspanya..
---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? Bize Heryer Cennet Vatan ! Ama Anket Gereği Cevap Verelim Hadi İspanya..
Yitirilen Banned 4 Ağu 2011 #8 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? ben isvicre diye dusnuyorum
kebelekk Bayan Üye 4 Ağu 2011 #10 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? amerikaya cok gitmek istiyorum :R
O omritehi Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #11 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? kuzey irlanda hayalim
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #13 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? Diger İngiltere <3 bide Berlin...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #14 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? Fransa
HamzaSevci Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #15 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? Fransa-Paris Pere Lachaise Mezarlığı
ashli Bayan Üye 5 Ağu 2011 #19 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? Japonya'yı merak ediyorum
EsmErr Bayan Üye 5 Ağu 2011 #20 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz? Suudi arabistan..umreye gitmek istiyorum çok...:Ü