Ysuff

Nokta [.]

Banned
Sayfama Hoş Geldiniz :)

Adım Yusuf 23 Yaşındayım :) Aslen İzmirliyim.. Şuan İstanbulda Yaşıyorum..

Hayatta insanın anlatacağı çok şey vardır.. Benim Fazla yoktur aslında hep okulla büyüdüğümüz için doğru düzgün bi hayatı olmuyor insanın :)
Şuan Yıldız Teknik / Hukuk Öğrencisi olarak okuluma devam ediyorum kısmet olursa 1 yıl sonra okulum bitiyor. Bu yıl son sınıfım yani :) Avukat bi arkadaşımın bürosunda ona yardımcı oluyorum tatilim böyle bitecek gibi.
Hobilerimle devam edeyim :) .. Okuğum alanı çok seviyorum desem yalan olur bazı sebeplerden dolayı bu bölümü seçmek zorunda oldum o yüzden web tasarıma her zaman ilgi alakam vardır. yıllardır bu yoldayım daha bi web master olamadık.Bunun haricinde gitar çalmayı,şiir yazmayı,beste yapmayı,kitap okumayı,Gezip eğlenmeyi seven bir insanım...

Fobilerim: Kimsenin arkasında konuşmam konuşan insanlarlada muhabbetimi kesmesemde sıcaklığımı belli ettirmem.. Yalan söylemem zorda olmadıkça çok zora düşersem söylerim :pp tabi olay yatıştıktan sonra durumu tekrardan izah ederim :)
Galatasaraylıyım Fanatik değilim aslında maçlara pek önem vermem.(Milli maçlar harici) Sorulduğunda takımsız kalmamak amaçlı GS diyorum :)
Sevdiğim sanatçılar genelde tanınmayanlardır. Bi zamanlar arabesk dinlerdim..Onlar lise yıllarında kaldı.. Şimdi kulağa hoş gelen bütün müzikleri dinliyorum rap müziklerden nefret ediyorum zamanında çok dinledim ondan olsa gerek :pp
Asabi bir insanım dik başlı değilimdir :).. Kolay kızmam kimseye, kızdığım zaman çabuk geçer sinirim kin nefretim olmaz yani :)
Duygusalımdır.Ufacık sorunları bile günlerce düşünüp kafasına takan biriyim.
Sorulan sorulara her zaman bi cevabım vardır hazır cevap biriyim.
Pek fazla konuşmayı sevmiyorum yüz kelime biliyorsam ontanesini söylerim. iyi bir dinleyiciyimdir :)
Uyumlu bir insanımdır.Duygularımı çok iyi kontrol ederim.. aşka dair olanlar hariç..
Planlı biriyim.Yarının olaylarını bugünden planlarım. Plansız İnsan Kafası Kesik Tavuk gibidir derler :)
Karşımdakine hakettıgini veririm değeri olmayanı bir kalemde silebiliyorum.
Israrcıyım bir çok konularda :) Sevdimmi tam Severim! Asla vazgeçmem!
İngilizcem iyidir rahatça konuşabiliyorum almancayı çok seviyorum aslında ama bi türlü öğrenemedim. Arapçayı anlayabiliyorum fakat konuşamıyorum :pp
Yufka yürekliyimdir.Acımasız değilimdir kimseye karşı..Bu huy İlerde mesleğim konusunda zorluk çıkarabilir bana ..
Benden Bu kadar..

Okuyup ZAMAN ayıran arkadaşlar
Teşekkür ederim :75:

S-O-N

Son düzenleme:
---> Ysuff

Seni Tanimak Güzeldi Hobbilerini Güzelmis

haricinde gitar çalmayışiir yazmayıbeste yapmayı

Gitari Cok Seviyorum Ama Calmasini Beceremiyorum

---> Ysuff

Seni Tanimak Güzeldi Hobbilerini Güzelmis

haricinde gitar çalmayışiir yazmayıbeste yapmayı

Gitari Cok Seviyorum Ama Calmasini Beceremiyorum

Öncelikle zaman ayırıp okuduğun için teşekkürler..
Gİtara zamanında çok hevesliydim öğretecek kimse yoktu
2. sınıfta müzik bölümünden bi kız öğretti bana :)
Halada dua ediyorum ona :)

---> Ysuff

Öncelikle zaman ayırıp okuduğun için teşekkürler..
Gİtara zamanında çok hevesliydim öğretecek kimse yoktu
2. sınıfta müzik bölümünden bi kız öğretti bana :)
Halada dua ediyorum ona :)

Ben Tesekkür Ederim:))

Sansliymisin :)) Bol Bol Dua Et O Kiza

Banada Ögretecek Kimse Yok Netten Bakiyorum 2 Tel 3 Perde Falan Olmuyor :D

---> Ysuff

Evet şanslıyım o konuda :)

Netten öğrenmeyi düşünme uygulama olmadan yapman çok zor.
Bilen birini buldunmu çevrende kim olursa olsun hemen arkadaşlık kur :pp

---> Ysuff

tanıdıgıma memnun oldum yusuf) son cümlende haklısın sizlerde yufka yüreklilik biraz iyi bir huy değildir...yanlış kararlar verdirir insana...inşallah bunu işine yansıtmazsn

hayatn boyunca mutluluklar )

---> Ysuff

O konu bu işte tek sorunum oluyor işte.. Hayırlısı artık.

Teşekkür ederim ablacım :)

---> Ysuff

tanıdıgıma memnun oldum yusuf) son cümlende haklısın sizlerde yufka yüreklilik biraz iyi bir huy değildir...yanlış kararlar verdirir insana...inşallah bunu işine yansıtmazsn

hayatn boyunca mutluluklar )

Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz.

Demişti Hüseyin Nihal Atsız . Yufka yürek diyince aklıma geldi şahsınıza alınmayın sakın aklıma gelmişken paylaşayım dedim.

Seni tanıdığıma memnun oldum kardeşim. İyi birisin zaten takip ediyorum seni. Webmaster olma konusunda da öğrenmeye devam et bence. Bir arkadaşım var oda Hukuk okuyor gerçi o 5-6 yıldır okuyor kaldı sürekli xD Ama Webmaster aynı zamanda kendisi getirisi oluyor arkadaşa. Zorlandığın bi nokta olursa sohbette veya forumdaki kişisel sayfa konumda yazarsın söylerim :)

Tanıdığıma tekrar memnun oldum

---> Ysuff

Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz.

Demişti Hüseyin Nihal Atsız . Yufka yürek diyince aklıma geldi şahsınıza alınmayın sakın aklıma gelmişken paylaşayım dedim.

Seni tanıdığıma memnun oldum kardeşim. İyi birisin zaten takip ediyorum seni. Webmaster olma konusunda da öğrenmeye devam et bence. Bir arkadaşım var oda Hukuk okuyor gerçi o 5-6 yıldır okuyor kaldı sürekli xD Ama Webmaster aynı zamanda kendisi getirisi oluyor arkadaşa. Zorlandığın bi nokta olursa sohbette veya forumdaki kişisel sayfa konumda yazarsın söylerim :)

Tanıdığıma tekrar memnun oldum

Düşüncelerin için teşekkür ederim :)
Webmaster demek hayat demek :Ü
Takıldığım noktalar olmuyor bir tek asp kodlayamıyorum o kadar
Diğer dilleri geçtik ;)

---> Ysuff

abicim öncelikle, sayfani begendim.
kendini bizlere güzel tanitmissin.
gitar konusuna gelince, ist'a geldigimde ögretirsin banada artik :pp
bu arada, seni kendime cok benzetiorum, ortak özelliklerimiz cok..
umarim tüm isteklerin gerceklesir.. isinde iyi yerlere gelirsin..
duygusal anlamdada aradigini buLursun.
seni kimsenin üzmesine izin verme, kimseye haddinden fazla deger hic verme!
kocaman bir yüregin var, seviLdigini biL!

Galatasaraylıyım Fanatik değilim aslında maçlara pek önem vermem.(Milli maçlar harici)
Sorulduğunda takımsız kalmamak amaçlı GS diyorum :)

bak eger takimsiz kalmamak icin gsLiysan, benim takimimi beraber kullanabiliriz, gel GFB'Li oL kardes kardes takiLaLim xD

tekrardan tsk, tarsus'tan seLamLar :50:

---> Ysuff

abicim öncelikle, sayfani begendim.
kendini bizlere güzel tanitmissin.
gitar konusuna gelince, ist'a geldigimde ögretirsin banada artik :pp
bu arada, seni kendime cok benzetiorum, ortak özelliklerimiz cok..
umarim tüm isteklerin gerceklesir.. isinde iyi yerlere gelirsin..
duygusal anlamdada aradigini buLursun.
seni kimsenin üzmesine izin verme, kimseye haddinden fazla deger hic verme!
kocaman bir yüregin var, seviLdigini biL!

bak eger takimsiz kalmamak icin gsLiysan, benim takimimi beraber kullanabiliriz, gel GFB'Li oL kardes kardes takiLaLim xD

tekrardan tsk, tarsus'tan seLamLar :50:

Kardeşiz ortak özelliğimiz olacak tabi :)
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :) aynı düşünceleri besliyoruz sennle kardeşim :)
Gitar konusu kolay sen bi gelde istanbula gitarla ben aklına gelirsek öğretiriz :pp
Duygusal yorumunada.. o konu beni aştı.. yerlerdeyim :) vicdanına kalmış onn :)
Taraftar konusu :pp Bi defa GS dedik FB olmaz düşman dost olmaz bilmiyormusun sen bunu :pp

---> Ysuff

Tanıdığıma sevindim :)
kızdığım zaman çabuk geçer sinirim kin nefretim olmaz yani :)
Duygusalımdır.Ufacık sorunları bile günlerce düşünüp kafasına takan biriyim.
Pek fazla konuşmayı sevmiyorum yüz kelime biliyorsam ontanesini söylerim. iyi bir dinleyiciyimdir :)
Aynıyız Valla xD Ama ufacık sorunları kafaya takma pek iyi bişey değil bu yüzden kendimi hasta ettiğimi bile bilirim xD
Neyse tekrar memnun oldum :)

---> Ysuff

Planlı biriyim.Yarının olaylarını bugünden planlarım. Plansız İnsan Kafası Kesik Tavuk gibidir derler :)

Bu Çok iyi . Tanıdığıma memnun oldumm

---> Ysuff

seni tanımak güzeldi abi mi amca mı desem kararsız kaldım :p
her neyse nerde avukat olcan :p kaç yıl okudun benim en son bildiğim kadarıyla 6 yıl hukuk okumak gerektiği için hayalimden vazgeçtim hahaha

---> Ysuff

Öncelikle Zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim.
Yaşını bilmiyorum canın ne isterse onu de :)
Amacından vazgeçmeyeceksin..
Ben 4.sınıfım şuan :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri