Youtube'de Atamıza hakaret içeren videoları silme (resimli anlatım)

DaDaީ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar , youtube 'da çıkan rezil videolara artık bir dur diyelim. Lütfen dediklerimi harfi harfine yapın ve milletimizi ve önderimizi aşağılayan bu çirkin ve terbiyesiz haddini aşan videoları kaldıralım.Bunu yapmak elimizde.Onlar yapsınlar,biz silelim..

Şimdi öncelikle youtube 'dan üyelik alıyorsunuz.. Nasıl ki forumlardan, mail servislerinden üyelik alıyorsanız bunun için de alın. Lütfen üşenmiyelim. Onlar bunu hazırlarken saatlerini veriyor , bizler 5dk. vermişiz çok mu ?

ADIM 1 :

"Sign up" yazan yerden hemen bir üyelik alıyoruz.

2001730935886636882_rs.jpg

ADIM 2 :Videonun hemen altındaki FLAG yazılı yere tıklıyorsunuz .Burdan aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi , "Hateful or Abusive Contenct" yere tıklayıp yanda açılan "Promotes hatred or violence" tıklıyorsunuz.

2001781106432093361_rs.jpg

ADIM 3: Burdan sonra altta tıklanacak bir yer açılıyor kendiliğinden. Ve ordan da eğer Atatürk'e karşı yapılan bir çirkinlik var ise , "ethnic origin" (resimde kırmızı ile belirttim) , eğer Türkiye ve Türk halkına yapılan bir çirkinlik var ise "national origin" (resimde mavi ile belirttim) yazan yere tıklayıp "FLAG THİS VİDEO" (yeşil ile gösterdim) yaparak halledebiliriz

2001700307270094283_rs.jpg

ADIM 4: Dilersek en alta yazılan yere de göndermeden önce "abuse at Ataturk,Turaaa.." gibi yorumlarımızı da yazabiliriz.

4 Adımda bunu halledebiliriz arkadaşlar. Ve şikayetler belli sayıya ulaştıgında otomatik olarak video siliniyor. Bikaç videosu silinen üyenin de üyeliği iptal oluyor böylelikle.

DUYARLI OLALIM ; ÜŞENMEYİP 2DK.mızı ayıralım ..

alıntıdır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri