Youtube ve Müzik

NewCS

Kayıtlı Üye
Sizce Youtube sitesi video paylaşımdan çok müzik dinleme için mi tercih ediliyor ?

Bence müzik dinlemek için tercih ediliyor son yıllarda.Özellikle MP3 paylaşımı yasaklandığı yıllardan sonra.

---> Youtube ve Müzik

Mp3 yasağını pek takan olduğunu sanmıyorum bizzat şahit olduğum bir şey funda arar cd leri piyasaya çıkmadan 3 gün önce sitelerde download linkleri dolaşıyordu :D funda arar dan önce şarkıları keşfetmişti net alemi. you tube kendi adıma mp3 indir bindir kim uğraşacak anlık dilediğimi dinleme imkanı veriyor. Tek rahatsız eden alt yorumlar ki artık okumama alışkanlığı kazandırdı :)

---> Youtube ve Müzik

Adamlar o yorumlarda öyle siyasi olayları tartışıyorlar her ne müzik olursa olsun çok keyifli oluyor okuması (.

---> Youtube ve Müzik

Evet Ajdarda bile bunu yapıyorlar adama yazık oluyor emeği boşa gidiyor xD

---> Youtube ve Müzik

Ben müzik dinlemek için giriyorum.Zaten çoğu kişi online müzik dinlemek için youtube,izlesene,dailymotion gibi siteleri tercih ediyor.

---> Youtube ve Müzik

Youtube müzik dünyasında çok büyük bir devrime imza attı. Başlarda bu sanatçıların işlerine gelmiyordu ama VEVO(Türkiye'de de Muyap) çıktıktan sonra Youtube iyice bir müzik merkezi haline geldi. Böylece sanatçılar hem bu kuruluşlardan telif hakkı için para kazanıyorlar hem de adlarını çok daha kolay duyurabiliyorlar.

---> Youtube ve Müzik

Şahsen youtube olmasaydı ben kendimi müziksizlikten asmıştım :D bazen hem videoya hem müziğede ihtiyacım olabiliyo :) ama diyim Müzik=Youtube derim :)

---> Youtube ve Müzik

ben genelde film veya oyun fragmanlarına bakıyorum. ayrıca ilgimi çeken konular hakkında videolar bulursam onları izliyorum. Ama film müzikleri haricinde pek müzik dinlemem youtube den. Ama millet evet youtube genelde şarkı dinlemek amaçlı kullanıyor. Bunun sebebi de bilgisayarın tozlu raflarında şarkıyı aramak yerine youtube dan bulması daha kolay geliyordur :)

---> Youtube ve Müzik

Bilmediğim şarkıcıları görüp dinliyorum en çok o yönden seviyorum :)

---> Youtube ve Müzik

Genelde fragman izlemek için tercih ediyorum. Veya merak ettiğim bi klibi. Müziği genelde fizy'den dinliyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri