yorumunuzu yapınn??

central

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum...sitede yorum yaparken konu açarken birçok kişi 'çok' kelimesini yazarken 'choq' şeklinde yazıyo...bu sadece 1 örnek...daha bunun gibi bir sürü...ben şöyle ya da böyle yapın demiyorum ama neden böyle yazıosunuz...geçenlerde bi üye bi yorum yazmış...10 kelimelik cümlenin tamamını bu şekilde yazmışş...böyle yazmak zor gelmiyo mu ki??...acaba türkçeyi yozlaştırmaz mı bu şekilde konuşarak,bu konuşma şekli yaygınlaşarakk...türkçede 'Q' harfi yok ama en çok kullanılan bi harf olmuş haberimiz yok...yorumlarınızı bekliyorumm

walla bazı emoLarın yazdıkLarını okuyorum ..

cogu bırbırının ozentısı :)

bence turkce emolar sayesınde bu hale geldı ;)

bana karşı olanlar olabilir ama bu sitede birçok kişi benim gibi düşünüyodur....ve bu konuya tekrar tekrar değinmek için konu açtım...geçen gün bi üye bi yorum yazmış anlamak için baya bi uğraşmak gerekiyodu...sizce bu yozlaşmaya neden olmaz mı?? yaygınlaşmasına sebep olunmaz mı??hem emoluk nedir??bi yaşam tarzı mı??emo olmak dil değiştirmek değildir...konuştukları dil jargon bile değil...ben çok seviyorum derken...phen choq sebiore yazılıyoo...bana biraz saçmalık geldi sadece...paylaşmak istedim...

zaaaaa ben bu konuda çok yorum yazdım çok konu açtım ama klavyenin tuşlarına bastığımız yazık bunun için dinleyen yokki evet haklısın derler diyer konuya bakarsın wallaha abi bunları coq zvdim falan gibi ama itiraf edyorum bende bazen öyle yapa bilirim :D yada kısltma ****>fln****< gibi xD

1,özenti
2,kendi çapında farklı olmaya çalışmak
3,bunu bir halt zannetmek
4,türkçeye vermedikleri önem
5,umursamazlık

Cr@dL€35;897238' Alıntı:
ama önune gecmek de zor gibi gorunuyor :D

sanırım haklısın..hastalık gibi çoğalıyorlar bunlar...bunlarn harflere karşı kinleri var galiba....harflere ceza veriyorlar...seni yazmak yerine seny yazıyorlar...bu ne biçim şey...yakında alfabeden sadece 2 harf (!) kullanacaklar

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri